Vicios Italianos: llocs per a menjar bé i divertir-se

Vicios Italianos és un grup de restauració amb grans idees. La primera va ser fer realitat el somni de diversos amics que, després de recórrer el món i trobar-se i destrobar-se en diferents punts del Planeta, van decidir fusionar la tradició culinària italiana amb els nous sabors del Mediterrani i van triar València per a portar a terme aquest experiment.

Uns xiquets aprenen a crear les seues pròpies disfresses de Superherois en Sorsi e Morsi i ho fan amb ajuda d'una monitora.

La segona, seguir somiant i inventar, no una, sinó quatre formes de degustar aquests plats que tenen la pizza i la pasta com ingredients estrella: en els restaurants  La PappardellaAl Pomodoro i Sorsi e Morsi o en altres establiments de la ciutat, gràcies als productes italians que distribueix Il Magazzino a altres hotels i restaurants.

I la tercera, tenir els peus en la terra i la ment en projectes tan atractius com aquest, Happy Vicios Bambino! Que en què consisteix? Doncs molt senzill: a entretenir als més menuts de la casa abans i després dels menjars i fer-lo amb activitats creatives i originals com els conta contes i espectacles teatrals que acull Al Pomodoro els dissabtes al matí, just abans que òbriga la cuina, o els tallers que ofereix Sorsi e Morsi eixe mateix dia i en horari de menjar, de 14.30 a 16.30.

En aquest últim cas, els tallers són molts, variats i, òbviament, gratuïts: els hi ha de caretes de Carnestoltes, de disfresses de Superherois o de xequeres per al Dia del Pare. S’estenen fins a finals d’abril i són perfectes per a obrir l’apetit i per a baixar el menjar mentre els pares gaudeixen de la sobretaula. I tot això, a tan sols 20 minuts caminant de l’Estació del Nord.

El restaurant Al Pomodoro acull activitats per als més menuts en horari no comercial.

Famílies, parelles i 'singles' tenen cabuda en el restaurant Sorsi e Morsi de Russafa.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Vicios Italianos: llocs per a menjar bé i divertir-se

  1. Pingback: Happy Vicios Bambino!: el lado infantil de Vicios Italianos «

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!