Espai Menut celebra el seu primer aniversari amb un concert de Tom Bombadil en ‘Las Matinales’ del Four Seasons

Celta-rock i música folk adaptada als més menuts per a celebrar que duem un any difonent l’oferta d’oci infantil de Castelló i comarca a través d’internet. El veterà grup castellonenc Tom Bombadil oferirà un concert infantil, dissabte 17 de novembre a les12.00 dins del cicle Las Matinales del Four Seasons, amb motiu del primer aniversari d’Espai Menut. L’entrada costa només 2 euros. No et dormes perquè van a volar: pots aconseguir-la ja en el propi Four Seasons i en el pub Spoonful.

Tom Bombadil, triomfals després del seu multitudinari concert en la plaça Maria Agustina enguany en Magdalena.

Des del seu naixementEspai Menut ha apostat per les propostes culturals i d’entreteniment per divertir-se en família; no per a utilitzar-les per a aparcar als xiquets; sinó per a gaudir-les junts. I, a part de destacar una bona quantitat d’ofertes de qualitat cada setmana en la web, des d’aquesta temporada també a través del nostre espai setmanal els dissabtes en el programa A vivir que son dos días de Radio Castellón-Cadena Ser, també ens agrada prendre la iniciativa. Ho vam fer en la nostra presentació en societat, amb un espectacle d’animació infantil d’Artes Visuales en el carrer, com pots comprovar en el vídeo de baix. I vam aprofundir en eixa línia la passada primavera iniciant una col·laboració amb el cicle de música en directe Las Matinales del Four Seasons.

Després de l’èxit dels dos primers concerts de The Bitters i Bandits, amb ple absolut en la sala de concerts i un gran ambient, Espai Menut i el Four Seasons reprenen la programació aquesta tardor ni més ni menys que amb Tom Bombadil per a celebrar eixe primer any informant. Una de les bandes més populars i amb més seguidors en les comarques de Castelló, que des de fa algun temps han adaptat el seu repertori al públic infantil, per a assolir concerts participatius a través de cançons pròpies iversions reconeixedores. També alguna que altra disfressa perquè els més menuts identifiquen a les seues icones televisives.

La banda castellonenca va tornar després de més d’una dècada de silenci en la Magdalena de 2009 amb un concert que literalment va col·lapsar el carrer Colón. Després d’haver estat un dels grups locals de referència en els 90, habituals en les festes de carrer de totes parts, pensaven que en eixos 10 anys el públic pràcticament s’hauria oblidat d’ells. Res més lluny de la realitat. Gent de totes les edats segueix saltant i divertint-se amb els seus clàssics de sempre, “Castelló”“Cazadores”“El Frare Carmelità”… I des d’eixa cita de fa tres anys els han cridat d’un munt de llocs.

El primer festival Benicàssim.pop al gener de 2011, en el festival Demandafolk de Burgos o a Morella també eixe any, el passat estiu en els festivals Feslloch i Undergrau, també l’última Magdalena en una plaça Maria Agustina de gom a gom (foto de dalt)… No han parat. Han recuperat sensacions i públic. També n’han fet de nou. I en eixe camí, sempre pedregós per a Tom Bombadil, han decidit acostar-se al públic infantil amb els seus millors arts: la música folk festiva, barrejada amb rock i de ritmes trepidants. Espai Menut els va proposar participar en Las Matinales i van dir que si a la primera. Els apeteix molt. I a nosaltres també. Dissabte 17 de novembre ens veem al Four Seasons.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!