El teatre per a tots els públics torna al Raval per Nadal i Reis

Els titelles prenen el Teatre del Raval. Del dimecres 26 de desembre al divendres 4 de gener, el teatre per a públic familiar s’apodera de l’escenari del Raval gràcies a Lunallena, el cicle impulsat per l’Ajuntament de Castelló dins del programa Nadal a Castelló. Cinc espectacles en sis funcions de companyies tan conegudes com Visitants o La Gavina. Cinc obres en què titelles i actors dibuixen viatges màgics, mons fantàstics, mítics circs vinguts a menys (o més, segons es mire) o peculiars ‘bailaoras’ de flamenc com La Molinereta o El Gran Kirkus-kus.

Totes les funcions es representen al Teatre del Raval a les 18.30 i el preu de l’entrada és de 4 euros. Alguns dels espectacles s’han passejat per prestigiosos festivals i certàmens, inclosos els d’aquí, com el Retorn a la Ciutat de Castelló o Festival Internacional de Titelles a la Mar d’Orpesa. El teatre per a tots els públics torna al Raval per Nadal.

El viatge d’Hugo

Sinopsi: Hugo és un ésser una mica especial que vol explicar la seua història a tots aquells que vulguen escoltar-la i ho farà amb ajuda de follets, fades i altres éssers fantàstics. Espectacle estrenat per la companyia vila-realenca Visitants el 2009.
Companyia: Visitants
Dies: dimecres 26 i dijous 27
Hora: 18.30
Entrada: 4 euros

Versos en tu ventana

Sinopsi: els valencians de Forquilla Teatre, als quals hem pogut veure en edicions precedents de Retorn a la Ciutat i el Festival Internacional de Titelles a la Mar d’Orpesa amb Cretonia: menú de verdures, presenten aquest nou espectacle. Les seues obres estan caracteritzades per la frescor dels seus personatges i la fusió entre el treball actoral i els titelles.
Companyia: Forquilla Teatre
Dia: divendres 28
Hora: 18.30
Entrada: 4 euros

Los cuatro enanitos del bosque encantado

Sinospsis: espectacle estrenat el 2005. Explica la història de dos amics, Pelopín i Pedro, companys inseparables d’aventures, que troben abandonada una bossa misteriosa. En obrir descobreixen un estrany elixir que els portarà a un món fantàstic. Allà trobaran a uns nans que els ajudaran a tornar sans i estalvis a casa, després de sortejar els perills del malvat Pepón i les incomptables aventures per les quals han de passar per arribar al feliç i insospitat final.
Durada: 50 minuts.
Companyia: La Gaviota. Creada el 1974 a Buenos Aires està radicada a Madrid. És una habitual dels escenaris castellonencs
Dia: dissabte 29.
Hora: 18.30

El gran Cirkus-kus

Sinopsi: arriba a la ciutat el gran Cirkus-kus, el mític circ dirigit pel gran Mirlokus Kus, aquesta companyia realitza una desfilada pels carrers recollint a tots els xiquets i xiquetes per convidar-los a que presencien la seua funció, però les coses no eixen com Mirlokus té previst i els seus lleons s’escapen, els seus malabaristes fallen, com arreglarà Mirlokus aquesta situació? Espectacle de circ per a tots els públics basat en un ambient clown. Els actors submergeixen a públic en un ambient circense, sempre en to d’humor.
Durada: 75 minuts
Companyia: Arteatre
Dia: dijous 3 gener
Hora: 18.30
Entrada: 4 euros

La Molinereta

Sinopsi: una bailaora apareix a l’escenari buscant el flamenc que porta dins, però no va sola, l’acompanya el quadre flamenc compost per l’aranya Pantxa, el mosquit Bufit i la mosca Pataca. Van per terres d’Andalusia on es troben uns peculiars personatges com Lluna, una índia que, al voltant d’una foguera al riu Guadalquivir, els parla de l’emigració; un esquimal que, des del seu iglú a Sierra Nevada, els explica el significat del canvi climàtic, i, finalment, un camaleó, que, amb la seua màgia, els parla sobre el medi ambient. Ell els dirà com trobar el flamenc. La Molinereta va ser un dels espectacles programats en l’última edició de Retorn a la Ciutat.
Durada: 45 minuts
Companyia: Hop! Gestió Teatral. Obra interpretada per Carmen Mª Serrano i Manel Brancal a la guitarra i calaix flamenc.
Dia: divendres 4 gener
Hora: 18.30
Entrada: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El teatre per a tots els públics torna al Raval per Nadal i Reis

  1. El espectáculo el Gran Circus-kus fue una decepción: aburrido, con un argumento que no invitaba al seguimiento por parte de los niños y además los que estábamos arriba no oimos nada.

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!