Un Cuentacuentahucha de cinema amb una ‘Alicia en el País de las Maravillas’ carregada de sorpreses

El cicle Cuentacuentahucha estrena el Nadal a Castelló en gran: amb la projecció de la pel·lícula Alicia en el País de las Maravillas (Alice in Wonderland) i la visita prèvia del Sombrerero Rojo, un dels fantàstics personatges del llargmetratge, que arribarà a l’edifici Hucha carregat de regals per als xiquets i xiquetes que acudeixen a veure la pel·li. Amb aquesta estrena de cinema arranquen les vacances nadalenques dels més menuts de la mà de la Fundació Caixa Castelló.

L’activitat està programada per aquest divendres, 21 de desembre, a partir de les 18.15 en els porxos de l’edifici Hucha, en ple centre de Castelló. Quinze minuts després començarà la projecció de la pel·lícula dirigida pel reconegut director Tim Burton. L’entrada, com tots els esdeveniments programats dins del cicle Cuentacuentahucha, és gratuïta fins a completar aforament i que la durada és de 108 minuts.

Alicia en el País de las Maravillas és una pel·lícula de fantasia inspirada en els llibres Les aventures d’Alicia al País de les Meravelles i A través del mirall i el que Alicia va trobar allí, tots dos de l’escriptor anglès Lewis Carroll. A Espanya es va estrenar l’abril de 2010 i va ser candidata a tres premis Oscar, dels quals va acabar per obtenir dos d’ells: Millor direcció artística i Millor vestuari.

El Sombrerero Rojo és un dels personatges del fantàstic món d’Alicia i que en el film està interpretat per Johnny Depp, un dels actors fetitxes de Tim Burton, mentre que Mia Wasikowska fa el paper d’Alicia. També figuren en el repartiment Helena Bonham Carter, Anne Hathaway i Crispin Glover.

La majoria, per no dir tots, coneixeu la història, però de tota manera ací vos expliquem la sinopsi. Alicia, una jove de 19 anys, va a una mansió victoriana per assistir a una festa de l’alta societat. Quan és a punt de rebre públicament una proposta de matrimoni, ix corrent darrere un conill blanc i va a parar al País de les Meravelles, un lloc que havia visitat deu anys abans, encara que ja no ho recorda. Aquest país era un regne pacífic fins que la Reina Roja va enderrocar la seua germana, la Reina Blanca, però les criatures que hi viuen, estan disposades a rebel·lar i esperen comptar amb l’ajuda d’Alicia, a la qual ajuden a recordar la seua primera visita al fantàstic regne.

La pel·lícula segueix l’estil extravagant marca de la casa del director Tim Burton. Pura fantasia per entrar amb bon peu a les vacances nadalenques. Que la gaudiu.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Un Cuentacuentahucha de cinema amb una ‘Alicia en el País de las Maravillas’ carregada de sorpreses

  1. Pingback: Espai Menut | Música, marionetas, clown y fantasía: teatro de trapo en el edificio Hucha

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!