L’aventura musical amb més èxit de Peter Pan arriba a l’Auditori de Castelló

El clàssic Peter Pan, un d’aquests contes que es narren desenes i desenes de vegades, arriba a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló els dies 8 i 9 de desembre. I aquesta vegada les aventures del país de Nunca Jamás arriben en versió musical. I gràcies a la col·laboració entre Espai Menut i Obvio Producciones Musicales Emilia Goterris, Maite Balado (per a la funció del dissabte) i Carolina Mateo i Eva Troncho (per a la funció del diumenge) podran voreu de bades. Elles són les ganador guanyadores del nostre sorteig de quatre entrades dobles. Enhorabona!

TIPUS D’ACTIVITAT: MUSICAL
QUAN: DISSABTE 8 DE DESEMBRE A LES 19.00 I DIUMENGE 9 DE DESEMBRE A LES 17.00
ON: AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ
EDAT: TOTS ELS PÚBLICS (A PARTIR DE 2 ANYS)
DURADA: 70 MINUTS
ENTRADA: 12 EUROS

Aquest és un d’eixos muntatges que promet: per la història i per la posada en escena. Mitjançant músiques clàssiques i actuals es canta i representa la famosa història d’aquest personatge universal sorgit de la ploma de l’escriptor escocès J. Matthew Barrie. Un Peter Pan que, en aquesta ocasió, canta per al públic al costat dels seus amics, “els xiquets perduts”, Wendy, Joan i Miquel, els indis i els més temibles pirates de Nunca Jamás. Aquest musical ha penjat el cartell de no hi ha entrades en ciutats com València, quan la primavera passada va completar l’aforament en les cinc funcions que va oferir al Palau de la Música. Un gran èxit.

I este cap de setmana arriba a Castelló. Una divertida manera d’apropar la música clàssica a xiquets i xiquetes, a través de cançons, imatges i molta diversió. Un espectacle fresc, amb vídeos i imatges preparats expressament fan que els xiquets queden atrapats en la història des del primer minut. Un muntatge per seguir fent de la infància aquest màgic món on tots els somnis són possibles.

Des músiques de Kurt Weill fins Edvard Grieg, passant per JohnPe Williams, o fins i tot Ruperto Chapí, interpretades per solistes la Orquesta Sinfónica del Mediterráneo, faran de fil conductor perquè els protagonistes ens canten i expliquen les històries de Peter, Wendy, Campaneta i Nunca Jamás que tantes vegades hem escoltat i imaginat.

La part musical i artística de Peter Pan, una aventura musical està dirigida per Juan Antonio Ramírez, mentre que l’escènica va a càrrec de Kike Lorca. Entre l’elenc d’actors i actrius es troben Miguel Ángel González com Peter Pan, Paula Espinosa com Wendy o Enric Puig com a capità Garfi.

Ja veieu que aquest musical té molt bona pinta: Peter Pan és molt Peter Pan. A Emilia, Maite, Carolina i Eva, les guanyadores d’un sorteig que ha batut rècords de particpació, recordar-li’ls que poden recollir les seues entrades mitja hora abans de la funció a les taquilles de l’Auditori. Recordeu de portar el vostre DNI. Per als qui no es vulguen perdre aquesta cita, les entrades poden adquirir-se en les pròpies taquilles de l’Auditori, a les tendes d’El Corte Inglés o a la seua pàgina web i al 902 400 222.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “L’aventura musical amb més èxit de Peter Pan arriba a l’Auditori de Castelló

  1. Pingback: El clásico infantil de H. C. Andersen ‘El traje nuevo del emperador’ se viste de musical toda la familia | ::Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!