Contratempo en ‘Las Matinales’ del Four Seasons. Música jamaicana des de La Plana per a divertir-se ballant

Nou músics, inclosa secció de vents, fent diableries amb els ritmes reggae i ska més refrescants. Una divertida relectura de la música jamaicana des de La Plana, sense complexos i amb molt bon gust. Adaptada al públic infantil especialment per a l’ocasió. Contratempo actuaran dissabte 11 de maig a les 12.00 en la sala Four Seasons de Castelló dins del cicle Las Matinales, en el qual col·labora Espai Menut. Les entrades només costen 3 euros, tant per a adults com per a xiquets, i ja es poden adquirir anticipades en el propi Four Seasons i en Spoonful. No et dormes perquè volaran segur.

El concert de Contratempo en Las Matinales arriba amb un munt d’al·licients. El primer, que presenten en directe nou EP, el recién editat Instrumental 1, que pots escoltar baix encara calentet. Un excel·lent compendi de tots els seus sons, des del ska fins al soul, passant pel reggae i el dancehall, combinant moments festius (“Night in Tokyo”) i elegants (“Hammond’s Soul”) amb total solvència.

A més, es tracta d’una banda molt ben rodada en directe, amb nou anys de trajectòria ja tot i la joventut dels seus membres. Entre les grans fites de Contratempo es troba haver estat la banda d’acompanyament del llegendari Roy Ellis, primer cantant dels Symarip, en la primera edició del festival Rototom Sunsplash a Benicàssim, on l’any passat van tornar a repetir en solitari amb repertori propi.

Com ja ocorreguera amb el gran concert de Bandits en Las Matinales ara fa un any, Contratempo saben perfectament com animar un matí de primavera, fent les picades d’ullet necessàries perquè ho passen bé grans i menuts, amb música de qualitat i aires de La Plana Tropikal, com els agrada dir a ells. Marca-te’l ja mateix en el calendari.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Contratempo en ‘Las Matinales’ del Four Seasons. Música jamaicana des de La Plana per a divertir-se ballant

  1. Pingback: Espai Menut | Espai Menut suma fuerzas con Formigues Festival para celebrar su segundo aniversario con La POP en el Raval

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!