Noesruido en ‘Las Matinales’ del Four Seasons. Un taller musical amb versions de clàssics del pop i dibuixos animats

El nou projecte de creació, producció i didàctica musical format per David Bueno (baix i cors en deBigote) i Fede Trillo (guitarra en Telepath Boys i dj Conga!) es presenta aquest dissabte 18 de maig a les 12.00 en Las Matinales del Four Seasons amb l’objectiu de posar-se a prova divertint a pares i fills. Els castellonencs Noesruido oferiran un concert a base de versions de clàssics del pop i del rock que es fondran amb la projecció de conegudes pel·lícules d’animació, amb micro obert i diferents instruments de percussió i iPads per a fomentar la participació entre els més menuts. L’entrada només costa 3 euros, tant per a xiquets com per a adults.

Noesruido són Fede Trillo (esquerra) i David Bueno.

Noesruido es va gestar el passat mes de març per a oferir música publicitària de creació pròpia per a ràdio, televisió, internet i per a compondre bandes sonores de produccions cinematogràfiques; però també arranjaments per a orquestra, coversjingles i classes d’iniciació infantil de guitarra, baix i piano. I és precisament aquesta última faceta que els va dur a idear un espectacle musical per als més menuts. De fet, el seu concert enLas Matinals del Four Seasons serà la seua primera actuació en directe. “Tenim moltes ganes de posar a prova tot el que hem estat ideant amb els instruments, els diferents aparells, les percussions i les projeccions, per a veure com funciona amb els menuts, perquè els assajos que hem fet amb xiquets propers en el nostre estudi casolà ens estan sorprenent molt”, explica David Bueno.

“Ens va sorgir la possibilitat de participar en un festival infantil que s’està preparant a Benicàssim per a final de l’estiu i vam decidir començar a treballar el taller que oferirem allí amb un concert que tinguera ja tots els elements; i també amb la idea de poder-lo dur a altres llocs d’on ens han cridat”, afegeix Fede Trillo. El format que presentaran Noesruido el dissabte en Four Seasons serà de duo, amb David Bueno a la veu, piano i baix; i Fede Trillo a la guitarra i les bases programades.

Una barreja de taller musical i concert, pensat perquè agrade tant a grans com menuts, amb les projeccions dels dibuixos animats marcant el ritme de l’actuació i la possibilitat d’incorporar loops amb la intervenció del públic. David i Fede no volen desvetlar totes les seues cartes, però ens avancen que faran versions de grups internacionals com ara Teenage Fanclub o Pink Floyd, però també nacionals comAirbag. I insisteixen que “l’escenari estarà obert perquè els xiquets puguen pujar a cantar, a tocar les maracas fetes amb ampolles de plàstic i arròs o a jugar amb les aplicacions musicals del iPad”. Un bon pla per al dissabte, vaja. I per només 3 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

5 thoughts on “Noesruido en ‘Las Matinales’ del Four Seasons. Un taller musical amb versions de clàssics del pop i dibuixos animats

  1. Pingback: Espai Menut | Formigues Festival cierra el brillante año de su estreno con un concierto navideño de Noesruido en Benicàssim

  2. Pingback: Espai Menut | Espai Menut suma fuerzas con Formigues Festival para celebrar su segundo aniversario con La POP en el Raval

  3. Pingback: Espai Menut | ...Y 376 días después, la Magdalena 'más menuda' ya está aquí

  4. Pingback: Espai Menut | Nace The Mamas & The Papas, un festival urbano para rockear y despertar la creatividad en familia

  5. Pingback: Noesruido. No solo para niños | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!