Teatre de titelles amb bruixes, boscos i pocions màgiques a l’edifici Hucha

Una bruixa, un bosc i una poció màgica. Tres ingredients clàssics per a un espectacle de titelles en què es transmeten valors com el respecte al medi ambient. El somni de Cleta, l’obra que programa la Fundació Caixa Castelló per aquest divendres, 3 de maig, a l’edifici Hucha, narra l’aventura de la bruixa Cleta que un dia arriba a un bosc amb la intenció de preparar una poció màgica. Un espectacle de Gus Marionetas inclòs en el cicle Bancaixa Escènica dirigit a públic familiar a partir de quatre anys amb accés gratuït (només per nens / es fins a 12 anys) fins a completar aforament (140 menors). A les 18.30 l’edifici Hucha us espera.

El sueño de Cleta / Gus Marionetas

L’arribada de Cleta no passa desapercebuda. Tot el contrari. La inesperada presència de la bruixa al bosc suposa una alteració en la vida de tots els seus habitants ja que Cleta, a la recerca dels ingredients per elaborar la seua poció, té una actitud totalment desconsiderada per l’entorn i comença a s’apropiés dels recursos del bosc sense reparar en les conseqüències del seu comportament.

El somni d’Cleta és un espectacle de titelles que d’una forma divertida, proposa contribuir a la difusió de la importància i necessitat del respecte pel medi ambient, mostrant de forma senzilla la interrelació que existeix entre les nostres actuacions i les conseqüències en la natura. Sumant aquesta importància a l’atractiu que tenen els titelles com a portadors de missatge, Gus Marionetas ha creat un conjunt de personatges molt expressius, dissenyats amb un concepte proper a la Il·lustració que fa més atractiu el seu contingut.

D’altra banda, en un passatge de l’obra, s’acosta al públic el potencial del món dels contes clàssics, mostrant l’interès de la bruixa Cleta per la lectura. La principal tècnica de manipulació utilitzada és Bunraku (titella de taula), encara que també s’utilitza la tècnica d’animació d’objectes.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!