Gimcana infantil i saludable en el Mercat d’Onda per a ‘experimentar’ els aliments

Carlotes, bledes, espinacs, pomes, maduixes… és a dir verdura i fruita en general és el que més ens costa introduir en la dieta diària dels nostres xicotets. Per açò us proposem una original iniciativa que ha llançat el Mercat Municipal d’Onda mitjançant una programació plena d’activitats gratuïtes i sorteigs refrescants, per a donar la benvinguda a l’estiu en el mes de juny i fomentar l’afluència al mercat els divendres a la vesprada. En definitiva, són activitats pensades per a tots els públics però que al juny ho han dedicat als més xiquets perquè finalitzen el seu curs escolar. En aquesta ocasió, han organitzat per a aquest dissabte 22 de juny una gincana saludable.En què consistirà? Doncs en alguna cosa tan senzilla i bé com deixar als més xicotets, d’entre 3 i 9 anys, perquè experimenten amb els productes del mercat. Així de senzill. Que s’acostumen als seus colors, a les seues textures i que conoguen els seus valors nutricionals perquè després puga ser un mica més fàcil introduïr-los en la seua dieta. O al menys intentar-lo.

L’empresa que s’encarrega d’aquesta activitat, Nuttralia, té una àmplia experiència amb nombroses activitats d’aquestes característiques en altres mercats. Fomenten entre els més xicotets de la casa uns bons hàbits saludables, proporcionant-los informació nutricional dels aliments i participant en una divertida Gymkana. A través de diverses proves els xiquets i xiquetes, juntament amb els seus pares, visitaran cadascuna de les parades del mercat per a conéixer els productes i completar la seua piràmide dels aliments.

Segur que és una bona ocasió per a gaudir amb els xiquets i xiquetes d’un matí en el mercat, vist a través d’uns jocs apetitosos i saludables. I, a més, vos recordem que ací, en Espai Menut, teniu una secció de cuina divertida en la que trobareu un bon grapat de receptes saludables elaborades per Ainhoa Boix, de Con los Nanos, perquè poseu en pràctica els consells que donaran als vostres fills o, simplement, perquè prepareu plats amb alguns dels aliments que coneixeran en aquesta gimcana saludable.Bon profit!

Data: dissabte, 22 de juny 2013
Hora: d’11 a 12.30
Lloc: Mercat Municipal d’Onda. Plaza Espanya, 1
Edats de l’activitat: de 3 a 9 anys

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!