La Mini-MiM no para: una cursa de muntanya però en versió infantil

Que no sabeu què és la Mini-MiM? Doncs això té fàcil solució. És una cursa de muntanya adaptada a xiquets i xiquetes perquè s’inicien en una activitat esportiva i saludable com el runnning. I els que la conegueu, expliqueu, expliqueu… Aquest any la Mini-MiM -organitzada pel Club Esportiu Maratóimitja- arriba a la seua quarta edició amb el mateix objectiu d’apropar als menuts al “món de les curses de muntanya”, expliquen des de l’organització, i fomentar els valors esportius juntament amb els seus pares i mares.

La cita serà el diumenge 23 de juny a les 9.00 al peu de l’ermitori de la Magdalena, però atenció perquè cal inscripció prèvia. I teniu poc temps: aquest dimecres, 12 de juny, i el divendres 14 de 19.00 a 21.00 a la seu del Club (plaça Escultor Adsuara, 5).

El recorregut complet té una longitud d’uns dos quilòmetres (punxeu ací per veure la foto amb l’itinerari) però s’adaptarà la distància a les diferents categories. No es tracta d’una competició sense més, sinó d’una carrera per despertar el cuquet entre els més menuts per un esport com el de les curses de muntanya.

Les categories que s’han establert són les següents:

Xupetins: xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys (nascuts/des en 2010, 2009, 2008)
Prebenjamins: xiquets i xiquetes de 6 a 7 anys (anys 2007 i 2006)
Benjamins: xiquets/es de 8 a 9 anys (anys 2005 i 2004)
Alevins: xiquets/es de 10 a 11 anys (2003 i 2002)
Infantils: xiquets/ es de 12 a 13 anys (2001 i 2000)

La categoria de Xupetins només donarà una de les voltes del circuit (1 km aprox.). Els altres faran el circuit complet (2 km aprox.). I com no només es tracta de córrer, sinó també de fer pinya i crear un bon ambient cap a una activitat divertida i saludable com aquesta, només us demanen que porteu l’entrepà per dinar tots junts. El Club MiM aportarà la beguda i, per descomptat, s’encarregarà del muntatge i tot el que cal per realitzar la cursa.

Les inscripcions són de 5 euros per participant (recordeu, només fins al 14 de juny) i les places són limitades: 100 corredors. Si teniu algun dubte, podeu enviar un correu a info(arrova)maratoimitja.com. I per als que no s’animen a córrer o no ho tinguen clar, també poden acudir com a públic i provar en l’edició de l’any que ve. Perquè segur que la Mini-MiM repeteix.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!