El centre de Castelló es convertirà en una gran pista de tennis per a jugar al carrer

El centre de Castelló es convertirà aquest dissabte, 5 d’octubre, en un gran espai dedicat al tennis. Si tens un fill o filla d’entre 4 i 16 anys i li agrada el tennis, no ho dubtes, acosta’t a la plaça Santa Clara per a gaudir d’una jornada gratuïta en la qual els xiquets tindran l’oportunitat de practicar aquest esport. L’activitat està organitzada pel  València Open 500 que se celebra del 19 al 27 d’octubre.

Els xicotets participants tindran ocasió de jugar al tennis en les diferents pistes de mini tennis que s’instal·laran en la mateixa plaça Santa Clara i podran optar als regals que se sortejaran durant tota la vesprada, ja que la festa començarà a les 16.30 i finalitzarà a les 19.30 hores. També se sortejaran entrades per a veure als millors jugadors del món en el Open 500 de València que es disputarà en l’Àgora aquest mes d’octubre. S’espera que més de 500 xiquets passen per la Plaça Santa Clara aqueix dia.

Per a açò pots inscriure al teu fill/a en el Club de Tennis Castelló, en el Patronat d’Esports o en Decathlon Castelló, encara que per als més ressagats existeix la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de l’esdeveniment en la plaça Santa Clara, però has de tenir en compte que les places són limitades.

El València Open 500 Street Tennis suposa una magnífica oportunitat perquè els més joves de la Comunitat puguin gaudir practicant una modalitat de tennis poc habitual, conèixer altres xics i xiques de la seua edat i donar-li un enfocament diferent a les seues vacances durant unes hores. Es tracta d’una mostra més de la voluntat permanent del València Open 500 ATP World Tour que ningú es quedi sense tennis i d’acostar i fomentar el tennis entre els valencians, alguna cosa que ja és habitual en els últims anys. Ja s’ha celebrat a Vinaròs i Peníscola amb una gran participació.

Dia: Dissabte, 5 d’octubre
Horari:
de 16.30 a 19.30
Preinscripció
: Club de Tennis Castelló, Patronat d’Esports i Decathlon Castelló. També podran inscriure’s el mateix dia de l’esdeveniment en la plaça Santa Clara.
Més informació
: en el Club de Tennis Castelló (964228321/685110509).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!