Cap de setmana de fires i activitats infantils a Onda i Almassora

Si vos ve de gust descobrir l’Onda més històrica aquest cap de setmana teniu una oportunitat amb la Fira de Sant Miquel, la cita gastronòmica, comercial i d’artesania que se celebra del divendres 27 al diumenge 29 de setembre a cavall entre el Pla i la plaça del Raval de Sant Josep, que s’incorpora com a espai a la fira aquest any per a donar cabuda a més activitats. Jocs, tallers, visites guiades, espectacles per a públic familiar… una excusa o un motiu, segons es mire, per gaudir en família del cap de setmana. I si voleu una alternativa més ecològica, Almassora també converteix aquest darrer cap de setmana de setembre el seu centre històric, la Vila, a la seu de la cinquena edició de la Fira d’Agroecologia i Intercanvi de Llavors, amb tallers per als més menuts.

La més matinera d’aquest darrer cap de setmana de setembre és la Fira de Sant Miquel, que s’inaugura aquest divendres, 27 de setembre, a les 19.30. Un poco després, a les 22.00 (potser una mica tard per als més menuts, però l’endemà no hi ha escola) arriba Versos a la teua finestra, un espectacle de Projecte Caravana que hem vist al Festival Internacional de Titelles d’Orpesa o en la programació de la Fundació Caixa Castelló- Bancaixa ,

Però el gruix de la programació es reserva per al dissabte i diumenge ( sempre amb permís del temps, clar, que els octubres solen ser humits). L’Associació d’Artesans de Castelló impartirà dos dies tallers de modelatge de fang , de decoració ceràmica, d’enquadernació i els jocs artesans per a xiquets i xiquetes.

A més, Onda segueix amb la seua aposta per potenciar el patrimoni cultural que atresora, com el seu castell. Els qui vulguen descobrir aquesta fortalesa -i als nanos els solen agradar els castells- poden apuntar-se a alguna de les visites guiades programades a les 12.00 i a les 18.00, tant en la jornada de dissabte com en la de diumenge. El punt de trobada és la plaça de la Font de Dins ( o de l’Almodí ) i inclou una ruta pel centre històric.

Les activitats infantils es completen amb tallers específics per als més menuts el dissabte a les 18.00 i amb el taller de maquillatge de fantasia (11.00), una globotraca (12.00) i un espectacle de titelles i animació infantil (19.00) el diumenge.

Per als qui prefereixen apropar-se a Almassora, la plaça Major de la Vila acollirà dues activitats especialment pensades per als més xicotets de la casa: un taller d’elaboració de sabons aromàtics a càrrec d’Astrid Zarcos dissabte a les 17.00 i jocs populars i cooperatius amb Llorenç Andreu. Punxant ací podreu consultar la resta de la programació. La fira obre les seues portes a les 10.00 tant dissabte com diumenge.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!