Deu artistes de talla internacional per a un festival per art de màgia

magia x aci duo kybalion

Sorprèn, il·lusiona, enganxa, diverteix. Així és la màgia. Un espectacle per a tota la família en què res és el que sembla però tot és possible. Sota la direcció del mag Yunke, Vila-real trau del barret de copa la setena edició del Festival Màgia x Ací els dies 4, 5 i 6 d’abril amb actuacions al carrer i dues gales a l’Auditori Municipal a més de la sessió de màgia solidària a les residències d’ancians (dimecres 2 d’abril). Tres dies en què es podran veure fins a deu mags diferents amb propostes per a tots els gustos.

Del més clàssic res per aquí, res per allà a un nombre de escapisme que mai falta en aquest certamen. Yunke destaca en una entrevista de Xavi Manzanet (vídeo que trobareu més avall) que a poc a poc els vila-realencs han anat adquirint una major “cultura màgica” i que, a més, la màgia té la singularitat que fins i tot els grans poden veure aquests espectacles amb ulls de xiquet. Ja saben. Els trucs , l’il·lusionisme i l’escapisme els esperen a Vila -real. Passen i vegen.

DIVENDRES 4/ABRIL I DISSABTE 5/ABRIL MÀGIA AL CARRER

Descripció
Una proposta de jocs i participació on el públic gaudeix d’un món on res és el que sembla.
Mags
RAÚL CAMAGÜEY (Cuba): ha treballat per mig món. Guardonat amb el Premi a la Creativitat al Festival de Màgia de Florència (Itàlia), de la seva màgia han gaudit tres presidents d’estats i persones del món de l’esport com Maradona.
MAG LIZAR (Espanya): endeví, escapista, triler, xerraire, manipulador… una mica de tot . Un rodamón, un vividor amb denominació d’origen Navarra, a qui defineixen com un torrent d’energia, rialles i bona màgia.
Actuacions
Parc del Pilar 11.00 a 12.00 / 12.30 a 13.30
Plaça Major 17.30 a 18.30 / 19.00 a 20.00

Dissabte 5/abril GALA INTERNACIONAL

Descripció
El millor de la màgia, en el millor dels escenaris. Una gala per gaudir d’alguns dels millors números de màgia del moment.
Horari
Auditori Municipal / 22.30 / Preu únic 10 euros
magia x aciMags
TXEMA (Espanya): espera Juliette en escena. En veure que no apareix, s’entreté (i entreté) amb la seua màgia. Nombrosos premis internacionals avalen la trajectòria d’aquest jove mag.
NUEL GALÁN (Espanya): premi Nacional de Manipulació. Manuel representa la màgia del segle XXI, a les seves mans els CD es multipliquen per art de màgia a un ritme vertiginós. Una acurada posada en escena amb aire urbà i la seua depurada tècnica va sorprendre tots els il·lusionistes espanyols en l’últim Congrés Màgic Nacional.
RAÚL ALEGRIA (Espanya): va estudiar Art Dramàtic a Cantàbria, mim i clown amb la italiana Claudia Vaig Siato a l’escola Marcel Marceau. Ha treballat amb la màgia en més d’una desena de països amb nombrosos premis internacionals. Actualment dirigeix ​​el Festival Europeu de la Màgia i el Visual i el Circ Quimera .
RAFA BENATAR (Argentina): és un dels mags de parla hispana de major projecció internacional. Ha portat la seva màgia a més de 300 ciutats. Ha impartit conferències per a mags de tot el món i és un dels pocs mags que actua regularment en les tres sales del mític Castell Màgic de Hollywood .
DUO KYBALION (Argentina i Rússia): aquest duo compost per l’actor i mag argentí reconegut mundialment i la seva parella ballarina des dels 7 anys i de procedència russa . El duo artístic Kybalion treballa des de 2003 en projectes nous i actuen per escenaris de tot el món.

Diumenge 6/abril GALA INFANTIL

Descripció
El colofó ​​ideal perquè el públic familiar gaudisca de la màgia en estat pur. Ací tot és possible.
Horari
Auditori Municipal / 12.00 / Preu únic 5 euros
Mags
ENRIC MAGOO (Espanya): aquest mag dedica part del seu temps als espectacles infantils, amb una inclinació a barrejar l’espectacle i els elements pedagògics de la màgia . Combina els jocs de mans amb un col·loqui constant amb nens i nenes , els ensenya que la màgia és un mitjà de comunicació i expressió fascinant i atractiu per si mateix .
RUBÉN VILAGRAND (Espanya): la màgia, el clown i el mim són tres de les arts de comunicació que utilitza amb el público i, sobretot, des d’una òptica molt personal, original, fresca, i de vegades, caòticament dolça .

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Deu artistes de talla internacional per a un festival per art de màgia

  1. Pingback: Magia e ilusionismo con Yunke en el Paranimf para que los Decathletas puedan llegar a Versalles | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!