Programació abreujada però intensa per a acomiadar l’hivern a la Sala Zona 3

molinereta

La Sala Zona 3 (Bisbe Salinas, 6) presenta una programació abreujada aquest mes de març. Les festes de la Magdalena (del 22 al 30 de març) redueixen a tres les matinals dels dissabtes, però amb opcions per a tots els gustos: taller d’estimulació musical, teatre de titelles amb gust ‘flamenc’ i un espectacle que beu del teatre i el circ per donar pas a les festes fundacionals de la capital de la Plana. Tres espectacles per a tota la família cada un dels dissabtes que resten de l’hivern i rebre, amb bon gust de boca, la primavera.

Dissabte 1/mar Taller Baby Do-re-mi

estimulacion musical baby do-re-mi espai menut_optDescripció: després de l’èxit dels programes familiars de Baby Do- re-mi en mesos anteriors, aquest taller d’estimulació musical torna de nou a la Sala Zona 3. En coincidir amb la celebració dels carnestoltes, des Baby Do-re-mi estan preparant un munt de sorpreses. Els i les menudes i els seus acompanyants poden anar disfressats perquè a més hi haurà maquillatge de cares. Baby Do-re-mi és un programa d’estimulació musical a través del ritme, el moviment corporal i els sentits aplicat al període inicial de la vida, o de 0 a 6 anys perquè mares i pares comparteixen amb els seus fills i filles diferents activitats i jocs musicals on s’explora, es desenvoluparan habilitats motores i cognitives, s’adquireix capacitat d’atenció i escolta i es desperta la imaginació.
Imparteix: Aída Fernández
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros

Dissabte 8/mar Molinereta

La molinereta espai menut_optDescripció: una bailaora apareix a l’escenari buscant el flamenc que porta dins, però no va sola, l’acompanya el quadre flamenc compost per l’aranya Pantxa, el mosquit Bufit i la mosca Pataca. Van per terres d’Andalusia on es troben uns peculiars personatges com Lluna, una índia que, al voltant d’una foguera al riu Guadalquivir, els parla de l’emigració, un esquimal que, des del seu iglú a Sierra Nevada, els explica el significat del canvi climàtic, i, finalment, un camaleó, que, amb la seva màgia, els parla sobre el medi ambient. Ell els dirà com trobar el flamenc. Espectacle protagonitzat per Carmen Maria Serrano, amb l’acompanyament de Manel Brancal.
Companyia: Hop ! Gestió Teatral
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros

Dissabte 15/mar Las fabulosas fábulas de Jolina Chifer

las fabulosas fabulas de Jolina chifer espai menutArgument: Jolina Chifer en una peculiar mestra de cerimònies, és una maestrilla de les faules i els refranys, al costat de Rebeco Hood, el seu pupil. En Las Fabulosas Fábulas s’escenifica l’humor del desastre sàviament lligat per Jolina, que ensenya a Isard faules i endevinalles malgrat la seva constant falta d’atenció. Aquest xou combina pallassos, faules i titelles amb jocs de participació activa i animació.
Companyia: La Troupe Malabó
Hora: 11.30
Entrada: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!