Bandada Payasas: clow-musical per a la sobretaula del The Mamas and the Papas

bandada_payasas

Són nou, són dones i són pallasses. Sense pèls a la llengua. Sense embuts. Elles són Bandada Payasas, una coral excèntrica que posarà clown, música i humor al Festival The Mamas and The Papas que s’estrena aquest dissabte 31 de maig al Museu de Belles Arts de Castelló de 10.00 a 18.00. Elles millor que ningú fusionen en el seu espectacle l’etiqueta de música i arts escèniques en família amb el qual cognom el festival.

El d’aquest dissabte és un especial Bandadas, una proposta de clown-musical molt vistosa. Una hora de cançons amb pocs instruments i moltes veus, amb titelles i amb nombres que permetran interactuar amb el públic, amb menuts i grans, d’una manera natural. I rialles, moltes rialles. Un espectacle que té el seu origen en el nombre de clown ¿Dónde está Mercé? amb el qual, el 2013, van guanyar la vuitena edició del concurs de números de clown de la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella.

Darrera del nom artístic de Bandada Payasas estan Elena Donzel, Núria Urioz, Claudia Zucheratto, Esther Ramos, Lola Granell, Mariló Tamariz, Asun Cebrian, Txetxe Folch i Paqui Noguera. Parlem amb Elena perquè ens explique una mica més qui són aquestes dones amb un llarga trajectòria com a actrius i pallasses d’hospital. “Les nou ens coneixem de PayaSOSpital, on la que menys temps porta suma vuit anys i la que més quinze”, explica Elena.

Precisament aquesta experiència artística i vital per hospitals de la Comunitat Valenciana els ha servit per crear un espectacle de doble direcció en què s’integra al públic familiar, tant a xiquets com a pares. “No és un espectacle excloent, ara va dirigit als xiquets i ara als pares. Al contrari. Perquè sabem que si els xiquets estan bé, els pares també”.

Bandadas reuneix, probablement, a algunes de les millors pallasses de la Comunitat Valenciana, continua Elena Donzel , com el trio Mery Chey Band , els Doctors Alegria o Asun Cebrián. I aquest dissabte a Castelló estaran totes. A partir de les 15.00 aquestes nou pallasses ocuparan poc a poc l’espai escènic, a més d’interactuar amb el públic, per omplir-lo amb cançons a txapela i tot tipus d’instruments.

Un motiu més per anar a un festival amb una amplíssima programació que inclou actuacions musicals en directe com la de The Bitters Tribute Band o Noesruido per citar només dos exemples, tallers per a tota la família, zona lúdica i recreativa recreativa i en un escenari immillorable: el claustre del Museu. Les entrades anticipades costen 9,99 euros (amb dinar inclòs) i es poden adquirir a Notikumi, Spoonful, Mondo Rítmic i Optimil. Ah, i els menors de 8 anys no paguen entrada. I al qual Carmen Darós i Clara Jarabo podran acudir de la mà d’Espai Menut: elles són les guanyadores de les dues entrades dobles que hem sortejat este dimarts.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Bandada Payasas: clow-musical per a la sobretaula del The Mamas and the Papas

  1. Pingback: Vogels PFD 8522 – Soporte de sobremesa para monitor, plateado | Brazos Y Soportes

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!