Històries d’arreu del món per a gaudir d’una primavera de contes

contacontes_tania_muñoz_argot_opt

Quin lloc millor que un espai ple de llibres per a gaudir d’un conta contes? Argot estrena aquest dissabte, 5 d’abril, el cicle Una primavera de contes, una iniciativa conjunta de la llibreria del carrer Sant Vicent i la conta contes castellonenca Tània Muñoz. Es tracta d’un cicle de sessions de contes a partir de les 12.00 per a públic familiar que que continuarà cada primer dissabte de mes fins l’estiu i que aproparà un munt d’històries per fer volar la imaginació.

Així, a cada sessió -a més de la del 5 d’abril es faran el 3 de maig i el 7 de juny- es podran escoltar contes adreçats  a un públic infantil i familiar, amb ganes d’escoltar, participar, imaginar i crear. Una primavera de contes preten fer passar una bona estona als infants i que disfruten del poder de les històries, ja siguen tradicionals, literàries o imaginades per la pròpia narradora amb la inestimable col·laboració dels menuts. Ells i elles són, al cap i a la fi, els autèntics protagonistes del contes, siguen escrits o narrats.

D’aquesta manera, el públic podrà conèixer i recordar històries tradicionals d’arreu del món així com apropar-se a les noves propostes literàries que podem trobar a les prestatgeries d’una llibreria com Argot. No cal oblidar que  escoltar contes també és una bona oportunitat per desconectar de la realitat i aprendre tots plegats.

Es tracta d’un projecte que intenta revaloritzar la importància dels contes, i de la seua narració oral, a les nostres vides, i que en definitiva es constitueix com una proposta d’oci familiar alternativa, on només hi ha espai per a la imaginació.

Quan no explica contes, Tània és professora d’Història, així que d’una manera o altra, es passo el temps explicant històries. Ha rebut formació com a narradora oral als diferents cursos i tallers amb conta contes com Rubén Martínez Santana, José Campanari o Merche Ochoa. Actualment col·labora amb l’ONG Ceiba, que es dedica, entre d’altres, a la conservació de la tradició oral africana i forma part del grup de teatre de l’Aula Carles Pons de l’UJI, dirigit per Joan Comes.

Bé siga per les  històries, bé siga per passar una bona estona, no deixeu passar l’oportunitat de gaudir d’una primavera de contes!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Històries d’arreu del món per a gaudir d’una primavera de contes

  1. Pingback: Espai Menut | Maratón cultural lúdico y reivindicativo en defensa de la escuela en valenciano

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!