Sortejem dues entrades dobles per The Mamas & the Papas, un festival que donarà per a parlar

festival the mamas the papas

Espai Menut i The Mamas & The Papas, el festival de música i arts escèniques en família, et posen una mica més fàcil anar al festival que no et pots perdre per un munt de motius. Per la seua música de qualitat i en directe, per la seua proposta complementària de zona lúdica i creativa per als menuts, per la seua sessió DJ, pels tallers, pel clown, perquè veuràs néixer un esdeveniment al qual es preveu corda per estona… pren nota: dissabte 31 de maig Museu de Belles Arts de Castelló. I t’ho posem més fàcil perquè sortegem dues entrades dobles per gaudir per la cara.

Una cita ineludible per als qui busquen activitats amb xiquets diferents, completes i de qualitat. Si vols saber saber més sobre la primera edició del festival The Mamas & The Papas fes un cop d’ull a la prèvia que hem publicat i no et perdes detall. Dissabte 31 reserva’t aquest pla en família des de les 10.00 del matí fins a les 18.00 al Museu de Belles Arts de Castelló. Segur que quan creixen als teus fills els agradarà explicar que ells van estar en la primera edició del The Mamas & The Papas. I mira que fàcil és guanyar aquestes dues entrades dobles.

Per participar en el sorteig de les dues entrades dobles per al Festival The Mamas & The Papas, impulsat per la productora i promotora Splönk, només has de seguir aquests tres passos:

  1. Ser/fer-te subscriptor/a del Newsletter per rebre el butlletí de notícies Espai Menut amb recomanacions per al cap de setmana.
  2. Ser/fer-te fan de la pàgina d’Espai Menut i de la pàgina de The Mamas & The Papas a Facebook.
  3. Enviar un correu electrònic amb les paraules “Promo The Papas & The Mamas” en l’assumpte a l’adreça info(arrova)espaimenut.com, posant el teu nom complet i un telèfon de contacte.

La promoció estarà oberta fins el dimarts 27 de maig, a les 12.00 i abans de les 15.00 Espai Menut enviarà un correu electrònic als guanyadors/es de cadascuna de les entrades dobles. En el correu us indicarem on i quan recollir les entrades sortejades per Espai Menut gràcies a la col·laboració del festival The Mamas & The Papas.

Si no ets dels afortunats en el sorteig, no desesperes. A la propera. Però no et perdes un festival que fusiona música en directe i arts escèniques per gaudir amb o sense nens . Pots comprar les entrades anticipades per 9,99 en Notikumi, Spoonful, Mondo Rítmic i Optimil oa través del web del propi festival. A taquilla seran 15 euros . Recorda que els i niñxs menors de 8 anys entren gratis i que el menjar està inclosa . Un festival lowcost en preu , però d’alta definició .

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

6 thoughts on “Sortejem dues entrades dobles per The Mamas & the Papas, un festival que donarà per a parlar

  1. Hola Silvia, lo tienes explicado en el primer párrafo después de los tres puntos: “La promoción estará abierta hasta el martes 27 de mayo, a las 12.00 y antes de las 15.00 Espai Menut enviará un correo electrónico a los ganadores/as de cada una de las entradas dobles. En el correo os indicaremos dónde y cuándo recoger las entradas”. Saludos y gracias por participar.

  2. Pingback: Espai Menut | Bandadas Payasas: clown-musical para la sobremesa del The Mamas and the Papas

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!