Rutes en família passades per aigua i amb nocturnitat als peus de l’estiu

rio carbo

La primavera s’acomiada en gran. Amb tres rutes de senderisme en família ben fresquetes: dos perquè es fiquen, literalment, a l’aigua i una altra perquè se celebra a llum de la lluna i les estrelles. Els Òrgans de Benitandús, la Font de l’Anogueret i el riu Carbo són les destinacions amb què Itinerantur (en col·laboració amb Sargantana Aventura en una d’elles) i Club 32 Activitats amb xiquets reben l’estiu. I les tres propostes arriben aquest cap de setmana de juny, últim de la primavera.

ÒRGANS DE BENITANDÚS: UNA RUTA A PEU I EN CAIAC

Descripció: Itinerantur proposa aquesta ruta interpretativa en plena Serra d’Espadà amb un al·licient més: la possibilitat de gaudir d’una travessia en caiac. La ruta puja des de l’embassament de Benitandús per un bosc salvatge de sureres cap l’espectacular paisatge dels Òrgans, una formació rocosa de penya-segats que vos deixaran bocabadats. En arribar ací dinaran els clàssics productes locals i continuaran per boscos mixtos d’alzines sureres i pins, visitant trinxeres de la Guerra Civil, construccions de pedra en sec i altres punts d’interès cultural, per baixar després de tornada a l’embassament. Aquí us estaran esperant els caiacs de Sargantana Aventura. Impressionant!
Dia: dissabte 21
Durada estimada: 5 h.
Distància: 7 km
Preu: ruta + caiac de 30 € / només ruta 23,75 (menors de 8 anys gratuït)
Més info i reserva: 677 57 15 15 / 636 01 12 81

FONT DE L’ANOGUERET: CAMÍ GUIAT PER LA LLUNA

Descripció: Club 32 Activitats amb nens de Vila-real proposa aquesta singular manera de concloure la temporada. Una ruta nocturna fins a la Font de l’Anogueret, on soparan. Després tornaran per la pista amb llanternes. Tota una aventura per als nens.
Dia: dissabte 21
Hora d’exida: 19.30
Punt de trobada: Stylul (enllaç CV10 amb entrada Nules-Vilavella)
Material: llanternes, aigua, entrepans per al sopar i tot el que considereu.
Hora prevista de finalització: 23.00
Inscripció: enviant un correu a club32vilareal (arroba) gmail.com

EL RIU CARBO: UN EDÉN A CASTELLÓ

Descripció: és un dels paratges que més sorprèn per la seua naturalesa salvatge i la seua abundant aigua i vegetació: el riu Carbo a Villahermosa del Río. És una ruta lineal i amena que arriba, com a colofó, fins l’espectacular cascada del riu Carbo, un lloc que literalment no es pot explicar amb paraules. És ací on degustaran el dinar de productes locals. Qui vulgui es donarà una capbussada en una aigua cristal·lina, de la qual pots beure mentre nades. Insisteixen des Itinerantur que la qualitat de l’aigua, del paisatge i de la vegetació supera totes les expectatives.
Dia: diumenge 22
Temps aprox.: 6 hores
Distància: 12 quilòmetres
Edat: a partir de 8 anys
Preu: 23,75
Més info i reserva: 677 57 15 15 / 636 01 12 81

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!