Acrobàcies, rapinyaires i foc per a una Fira de Sant Andreu que no és un mercat medieval més

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Fira de Sant Andreu, ajornada per la pluja l’últim cap de setmana de novembre, arriba en plena forma. La màgia, la fantasia i el foc, amb la música de teló de fons, prendran la Vila -el nucli antic de Almassora- el pròxim 20 i 21 de desembre per complir amb un mercat històric, el de la Fira de Sant Andreu. La Fragua de Vulcano, empresa organitzadora de l’esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament, promet “cridaneres propostes” entre els més de trenta actes programats per al dissabte 20 i el diumenge 21 de desembre. Així que si busqueu activitats per a xiquets eixe cap de setmana vos suggerim una visita en família.

El soc àrab prendrà la plaça Major i voltants costat de trapezis, acrobàcies, malabars i cercavila de personatges que s’encarregaran de dinamitzar l’esdeveniment cultural. Els carrers del nucli antic s’ompliran de mercaders i comerciants que, abillats amb vestits per a l’ocasió, exposaran els seus productes a la Vila. Un mercat medieval complementat amb actuacions, activitats i tallers cada mitja hora que no deixaran lloc a l’avorriment.

Un dels reclams per a públic infantil serà, un any més, una singular exhibició de falconeria amb exemplars de rapinyaires que encanten als menuts. Els vols dels exemplars tornaran a prendre el carrer Sant Vicent, que estarà presidida per un vistós arc que donarà la benvinguda als assistents que visiten el mercat des de la plaça Doctor Fleming.

La plaça de l’Església acollirà aquest any un dels principials focus d’atenció de l’edició d’enguany de la Fira de Sant Andreu. Un trapezi de set metres d’altura permetrà executar exercicis de tela i acrobàcies que deixaran a més d’un amb la boca oberta. Un espectacle singular i especial per potenciar el costat cultural d’un mercat medieval l’encant resideix, també, en l’emplaçament escollit.

Des de les 11.00 fins a les 14.30, i des de les 17.00 fins ben entrada la nit (22.30 dissabte i 21.00 el diumenge), el mercat medieval romandrà obert. Un horari ampli que convida a acostar-se a gaudir en família de productes artesans, exhibicions, espectacles i jocs. A continuació podeu consultar l’extens programa (recordeu que encara que la data del cartell pose 29 i 30 de novembre és per al 20 i 21 de desembre) per encaixar la vostra agenda. Perquè la Fira de Sant Andreu no és un mercat medieval més.

mercado medieval almassora fira sant andreu espai menut

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Acrobàcies, rapinyaires i foc per a una Fira de Sant Andreu que no és un mercat medieval més

  1. Pingback: Espai Menut | Guía rápida para saber qué hacer esta Navidad en Castellón y La Plana

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!