‘Miniatures’, un espectacle majúscul de percusió per a públic infantil

miniatures kimbala 1_opt (2)

Quatre personatges amb les seues respectives maletes es troben en un espai desconegut, en el que aniran interactuant a través dels instruments que porten amb ells a les maletes. Miniatures és un espectacle dinàmic, rítmic i líric a parts iguals, una mica d’humor… presenta músiques diferents, instruments de latituds diverses en un format pedagògic que mostra la riquesa de la percussió i les infitinas possibilitats que ofereix aquesta família d’instruments en continu desenvolupament. I si no t’ho vols perdre, fes-li forat a l’agenda per a públic familiar: diumenge 14 de desembre, a les 18.30 a l’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim. Entrada: 3 euros.

La proposta de la companyia Kimbala -recomanada per a públic a partir de 5 anys- posa en valor sobre l’escenari la màgia de les coses petites, la química de la quotidianitat. Una ampolla, un teclat, un campanetes,… Un espectacle que no se sap on acaba el concert i on comença el teatre. Una obra en la qual la percussió funciona com a fil conductor en una proposta més àmplia per (gairebé) tots els sentits gràcies a la seva posada en escena i al treball dels quatre percussionistes que formen Kimbala. Tota una oportunitat perquè el públic infantil i els grans que els acompanyen es deixin portar per la màgia que aconsegueixen sobre l’escenari. Difícil d’explicar. Millor viure-ho.

Una festa de la percussió que vessa poesia, humor, energia i complicitat que fa viatjar a paisatges sonors i escènics certament inesperats, amens, didàctics, contemporanis. Un espectacle minimalista en la concepció però amb una poderosa força sonora que trenca amb alguns prejudicis musicals. Miniatures va ser l’espectacle amb què es va clausurar el XXIII Festival de Teatre i Biblioteca del Mar el passat mes de sepiembre.

Kimbala és una companyia d’espectacles de percussió formada artísticament per sis músics professionals amb àmplia experiència en el món clàssic, contemporani, world music i escènic. Per tal d’investigar i difondre les possibilitats artístiques que, mitjançant la percussió com a línia mestra, ens ofereix el món del nostre temps, dissenyen espectacles integrant a creadors visuals, escenògrafs, directors d’escena, compositors, tècnics especialitzats, ballarins, balladors i músics .

Amb els seus set anys d’experiència, Kimbala ha actuat en més d’una trentena de ciutats espanyoles per més de 20.000 persones aconseguint crear un grup de persones que amb el seu entusiasme, professionalitat i creativitat fan que cada projecte porti un segell distintiu de qualitat Kimbala.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!