El geperut més famós de la literatura tanca el cicle de teatre en anglès del Raval

teatro en ingles bemusic raval espai menut

El geperut més famós de la història de la literatura es puja a l’escenari del teatre del Raval. El clàssic de Víctor Hugo The hunchback of Notre Dame posa punt i final a les sis obres de teatre interactiu en anglès que des d’abril han ofert una alternativa cultural per aprendre anglès fora de l’aula i, a la vegada, gaudir del teatre. El cicle Kids Theater Raval conclou amb l’entranyable i divertida història d’amistat entre Quasimodo i Esmeralda. Serà el proper divendres 12 de desembre a les 18.00, una manera ‘cool’ de començar el Nadal que ja estarà a la volta de la cantonada. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir en taquilla des d’una hora abans o de manera online punxant en aquest enllaç.

The hunchback of Notre Dame, una obra interpretada per actors nadius i recomanada per a alumnes de 1r a 4t de Primària, posa en escena una obra en la qual el públic aprendrà els valors de la tolerància i de veure més enllà de les aparences. Una proposta interactiva en la qual podran participar a la història convertint-se en alguns dels personatges més emblemàtics.

Cinquanta minuts de comèdia musical per acostar-se a una història arxiconeguda amb l’anglès com a llengua vehicular. L’última obra del cicle, i probablement la de major demanda, té programada dues funcions matinals per a escoles. La demanda de places per centres docents com l’Lledó International School ha portat a la productora, BeMusic, a habilitar una segona funció.

La companyia You Are the Story va néixer el 2009 com a resposta a una necessitat molt patent en docents, xiquets i espectadors de teatre familiar: la d’oferir teatre educatiu de qualitat, utilitzant nous recursos educatius i tecnologies audiovisuals per poder transmetre a les noves generacions tant un idioma com uns valors que els serveixen de cara al futur. En aquest temps, els seus espectacles ja han estat vistos per més de 20.000 alumnes de més de 500 escoles de tota Espanya.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!