Engrata Teatre obre la programació infantil de 2015 de la Fundació Caixa Castelló

engrata teatre programacion infantil hucha espai menut

La companyia de teatre Engrata estrena la programació infantil de la Fundació Caixa Castelló en aquest 2015 amb Tortuga, un espectacle que representa un viatge a través dels sentits i en què la posada en escena no deixa indiferent. El cicle Cuencuentahucha arrenca aquest divendres 16 de gener amb aquesta acurada proposta que inclou la creació d’un escenari que simula la closca d’una tortuga i que crea un ambient únic de llums i d’ombres. Una manera d’establir un nivell de comunicació amb el nen més enllà de la paraula en un escenari sense barreres entre actors i públic on flueix l’emoció a través de tots els sentits.

Tortuga està protagonitzada per dos personatges. Myrsus, un comptador d’històries i acomodador de paraules, es troba amb Sólvida, una xiqueta perduda que no troba les paraules per explicar la seua història. Entre tots dos construiran la seua pròpia història, trobaran les paraules i es submergiran en un món màgic de llums i ombres en el que faran participar el públic per recuperar la història de la Tortuga (Gatutor, la tortuga anciana) convidant-los a seguir els seus passos amb la dansa de la Tortuga, un ritual més enllà del temps.

I així, després de la marxa lenta i trepitjant fort al mateix temps, els personatges de Myrsus i Sólvida gràcies a l’ajuda i complicitat del públic aconseguiran que la història de la Tortuga veja la llum… Amb aquest argument i la qualitat que avalen les creacions de Engrata és fàcil no voler perdre aquest espectacle. Ja sabeu, l’edifici Hucha de Castelló vos espera aquest divendres a les 18.30 i amb entrada gratauita.

Avalats per més de quinze anys en el camp de la pedagogia teatral, principalment infantil i sobretot en el món del clown i del circ, Engrata Companyia de Teatre, és una companyia originària d’Alzira, nascuda amb la intenció de fomentar una pedrera de futurs espectadors-lectors, ja que el contingut de les obres es dirigeix generalment al públic infantil. A més, han participat en nombrosos festivals com la Mostra Internacional de Mim de Sueca o el Certamen Teatral Cuideu de la Palma (Cartagena). L’objectiu primordial de la companyia en tots els espectacles, és la participació de l’espectador en la representació, involucrant-se en ella.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!