‘Entredos’, un premiat espectacle de teatre-circ per a públic familiar al Paranimf

espai menut entredos capicua paraninfo uji

Si això és un somni no ens desperten. El Paranimf de la Universitat Jaume I obre la seua programació de 2015 amb un espectacle dirigit a públic familiar que fusiona el teatre gestual, el circ, la dansa i la manipulació d’objectes per tal d’explicar la història d’un personatge que desperta en un món fantàstic. Entredos. Així es titula aquesta obra de la companyia Capicua que el 2013 va obtenir el premi del públic al millor espectacle de teatre-circ del Festival Internacional de Teatre i Dansa d’Osca. I serà aquest divendres 16 de gener a les 20.00. Una cita per a l’agenda d’activitats amb menuts a la qual Espai Menut que no vos podeu perdre.

Els que se senten en les butaques del Paranimf veuran una proposta que recull, en essència, el saber fer d’aquesta companyia creada el 2006. Cinquanta minuts en els quals es combinen acrobàcies aèries (trapezi, tela i corda) amb recursos escènics i unes bones dosis d’humor. Sota la direcció d’Óscar Valsecchi (un mim que va estudiar a l’escola de Marcel Marceau després formar-se en direcció teatral a Londres), Entredos compte en el repartiment amb el propi Valsecchi, Rebeca Gutierrez, Yolanda Gutierrez (ambdues formades en les tècniques aèries en la escola de circ Rogelio Rivel de Barcelones) i Sira Bover.

Aquí us deixem la sinopsi. Sona el despertador, m’alce del llit i com cada dia em prepare un cafè. De sobte, a la mà, en lloc d’una tassa apareix una sabata. Amb la sabata a la mà busque una resposta i trobe una dona … Estic somiant o estic despert? Si això és un somni, per favor no em desperten. Què passa quan els personatges d’un somni somien i es troben? Què és imaginari i què és real?

No serà aquest l’únic espectacle per a públic familiar de la programació del Paranimf de l’UJI (programació que podeu llegir completament detallada en Nomepierdoniuna) en aquest primer trimestre de l’any. I a Espai Menut ens sembla una gran notícia. La següent cita que podeu anotar a la vostra agenda és el divendres 20 de febrer, amb Réfugiée Poétique, una fusió de dansa, mim, clown i teatre visual.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Paranimf el mateix dia de l’espectacle per 10 euros (3 euros per a públic de 5 a 14 anys).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!