La Sala Zona 3 carrega piles en gener amb teatre, música, multimèdia i conta contes

algo que quería ser alguien

Teatre infantil, contacontes, música i tallers multimèdia. La Sala Zona 3 de Castelló programa una mica de tot per estrenar 2015 amb bon peu. Cinc dissabtes i dos divendres en què la sala independent plena l’agenda amb alternatives d’oci cultural per al públic familiar. Des d’un espectacle que suposa un cant a la imaginació a una reflexió sobre el creixement personal, les curiositats i les pors de qualsevol de nosaltres a través de titelles. I per tancar el mes un concert de Trobadorets, una proposta musical amb molt de ritme. Els espectacles dels dissabtes estan programats a les 11.30 i l’entrada és de 4 euros. El taller multimèdia dels divendres 23 i 30 té entrada gratuïta (cal preinscriure).

DISSABTE 3/GENER DE JUEGO A JUEGO

De juego a juego Sala Zona 3 Espai Menut

Aquest espectacle de la companyia Teatre T és la representació pura de la imaginació, on s’inventen els jocs a mesura que avança l’obra. Dos personatges -interpretats per Víctor Ripollés i Pablo Castell-aliens al món de l’espectacle hi entren per sorpresa i descobreixen la màgia del teatre. A partir d’una competició entre tots dos es demostra el poder de la imaginació: els vaixells juguen, les pinces canten, els pirates salven les princeses … D’un moment a un altre els elements visuals de l’espectacle defineixen i canvien l’espai, i tot convida a una participació

DISSABTE 10/GENER TARAMBANA

tarambana splai teatre sala zona 3 espai menut

El professor Tarambana és un afamat contacontes que va per tots elspobles narrant les seues històries. L’acompanya Trasto, un curiós personatge que l’ajuda a escenificar els contes. Els dos narraran la història de La Princesa de Riuiballa, una preciosa joveneta a qui son pare, el rei, obliga a marxar de palau en busca d’un príncep amb qui casar-se i heretar el regne. Al llarg de la seua busca es trobarà amb fabulosos i destrellatats personatges que l’ajudaran a coneixer al seu príncep…o al menys ho intentaran. Espectacle de contacontes divertit a càrrec d‘Splai Teatre, amb música i ball que és el mateix públic qui interpreta. Totalment participatiu.

DISSABTE 17/GENER ALGO QUE QUERÍA SER ALGUIEN

algo que quería ser alguien

Aquest emblemàtic espectacle és un conte del creixement d’un individu innocent, obert, curiós, com podria ser un xiquet. Benjamí Català encarrega al personatge Alguna cosa es mou per l’espai anomenat vida i ens enfronta amb les nostres pors, desconeixements, amb els nostres dubtes, equivocacions, les nostres debilitats. La interpretació de l’obra Algo que quería ser Alguien es basa en el joc amb els titelles. Seguint la dramatúrgia, apareixen diversos personatges creats com titelles de mà: l’aranya, la mosca, el ruc o objectes que personifiquen determinades idees com la llum, l’aigua, l’arbre, la prada de la fada molt amable, etc. L’obra pertany al teatre minimalista i suposa la virtualitat en l’expressió corporal, visual, expressió acústica i sobretot en l’art de la manipulació dels titelles-objteos-formes.

DIVENDRES 23 I DIVENDRES 30/GENER PROJECTA LA TEUA CREACIÓ

proyecta tu creación taller multimedia sala zona 3 espai menut

Espai multimèdia on els xiquets poden expressar visualment els contes a la pantalla gran. L’activitat està dirigida als més menuts/es amb la intenció de potenciar i desenvolupar la seua creativitat i interactivitat a través de les noves tecnologies. Aquest taller, que comença a les 17.30, persegueix ampliar el coneixement tecnològic i despertar la consciència de les seues aplicacions en l’àmbit artístic. L’entrada és gratuïta però cal fer la preinscripció telefonant al 699.904.351 o al 964.260.515.

DISSABTE 24/GENER CONTE CANTAT, CONTE EXPLICAT

valenti pinyot

Heu de saber i entendre, entendre i saber que hi havia una vegada un narrador anomenat Valentí Piñot que cantava cançons i les xiquetes i xiquets animava. Rondalla va, rondalla ve, contes d’arreu del món us explicarà. Sabeu aquell conte del pare que tenia tres filles més guapes que el sol…? I catacric-catacrac aquest conte s’ha acabat. I que en aquest món de mones hi ha més bèsties que persones. Contacontes molt animat, divertit i participatiu amb històries, endevinalles, màgia, titelles, dites i cançons tradicionals d’arreu del món.

DISSABTE 31/GENER TROBADORETS

trobadorets_opt-1 (2)

Cançons tradicionals i temes nous tornen a l’escenari de la Sala Zona 3 amb la música i les ganes de passar-ho bé de Trobadorets. Música infantil i en valencià que enganxa a grans i menuts en concerts pensats per cantar i ballar. Amb temes com Somriu, que fins i tot ha inspirat l’elaboració d’un mural a càrrec dels alumnes de 6è del col·legi Herrero de Castelló. Trobadorets posa en els seus concerts lletres enganxoses, ritmes bailons i ganes de passar-s’ho bé. També sonaran L’artista o Rock dels instruments,… Un concert per tancar gener amb molt bon rotllo.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!