Circ i humor ‘infoncundibles’ en l’Almassora Circ. Sona extrany… veritat?

hermanos infoncundibles

Un espectacle per a tots els públics en què, en clau d’humor, circ i música, es qüestionen els límits del normal i el veritablement estrany. Es titula Qué raro… ¿verdad? i no podien ser altres que els Hermanos Infoncundibles. La cita serà el proper dissabte 21 de febrer a les 18.00 a la plaça Pere Cornel dins el cicle Almassora Circ. Després d’una dècada per escenaris nacionals i internacionals, els Infoncundibles es pregunten si és normal interpretar Beethoven acrobàticament. O si és estona batre amb el teu germà … amb un banjo.

Fer malabars amb un problema -literalment- a l’esquena és estrany? o és normal? I el circ amb animals… de plàstic. Insòlit, potser? És molt probable que l’espectacle no resolga aquestes qüestions. O potser sí. Els Hermanos Infoncundibles afirmen que no hi ha millor època que la crisi per a l’humor i el circ encara que soni estrany oi?

Daniel i Alberto Foncubierta -així es diuen aquesta parella de germans- oferiran a peu de carrer un espectacle de circ, música, humor i teatre, on contínuament provoquen que l’espectador es qüestioni on acaba el normal i on comença el rar. Aquests sevillans garanteixen bones dosis d’humor, circ i música per quedar plantats davant de l’escenari i moure només per riure o quedar bocabadat.

Sobre l’escenari, guitarres, acrobàcies amb un monocicle i malabars, que han fet treure molts somriures a menuts i grans que han gaudit d’aquest espectacle cada dia. Ja veieu, un exercici on posaran en qüestió els principis de la lògica amb malabars i acrobàcies totes elles sota la premissa de dibuixar un somriure en els seus espectadors. Així són els Hermanos Infoncundibles. Així és Almassora Circ.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!