‘Planeta KA’ aterra a Benicàssim amb un teatre per a bebés que es veu i es toca

planeta ka imaginart publico infantil

KA és un planeta desconegut. Un territori muntanyós de colors i textures suaus, amb cràters, coves i racons que amaguen sorpreses. Un explorador s’avança per descobrir aquesta terra misteriosa. Recorre els relleus, ressegueix els contorns, i convida als xiquets i xiquetes a seguir-lo. I Planeta KA també és l’espectacle amb el qual Imaginart, una companyia especialitzada en propostes singulars per als més menuts (d’1 a 3 anys) del públic infantil, aterra el diumenge 22 de febrer a l’Espai de la Música de Benicàssim amb una triple funció: 16.45, 17.30 i 18.15.

Aquesta obra especialment recomanada per a la infància proposa als nens i nenes un espai privilegiat per al descobriment del seu entorn: textures diverses, terres irregulars, coves i espais secrets, pendents per escalar o per on lliscar, efectes sonors i visuals que s’activen amb la seua presència… Una coproducció del Festival El més petit de tots i Imaginart gràcies a la col·laboració de La Baldufa i LaSala/Sabadell.

El director de Imaginart, Jordi Colomines, explicava en una entrevista al programa radiofònic Bon dia menuts! que Planeta KA és “meitat espectacle, meitat experiència participativa”. Els materials que donen forma a l’espai escènic permeten estimular i desenvolupar, sobretot, el sentit del tacte. La primera part de Planeta KA està protagonitzada per una ballarina-exploradora que, després, convida als xiquets i xiquetes a descobrir per sí mateixos aquest territori de textures i formes.

Perquè un dels elements que destaca de Planeta KA és l’espai escènic. Es busca que l’artista estiga el més a prop possible de l’espectador i que l’espectacle siga una experiència integral perquè el públic -xiquetes i xiquets de curta edat- es senten totalment protagonistes. Una guinda més de la programació cultural de Benicàssim per a públic familiar. Les entrades costen 3 euros i només es poden comprar per als nens. Els adults tindran accés a l’Espai de la Música per acompanyar al xiquet o xiqueta però sense entrada.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!