‘Refugiada poètica’, un regal per als sentits i per a tots el públics al Paranimf de l’UJI

refugiada poetica paranimf uji

Un vagabund o vagabunda en aquest cas tria un encreuament de carrers com a refugi provisional, converteix dues tanques en les portes del seu univers, un pont es torna vaixell i una escultura el seu company de viatge. Imagineu aquest espectacle com un poema visual, a ritme de la neu que cau de tant en tant… una mica… una mica més…. fins a la tempesta. Així és Refugiada Poètica (Refugiée Poétique). L’obra de teatre-dansa per a tots els públics que interpreta la companyia Claire Ducreux el divendres 20 de febrer al Paranimf de la Universitat Jaume I. Un espectacle no només per anar acompanyat dels més menuts sinó també per no oblidar el xiquet que tots els adults vam ser un dia. I des d’Espai Menut, en col·laboració amb el Paranimf de l’UJI, sortegem dues entrades dobles (adult+xiquet/a). Al final de l’article trobareu com participar.

Refugiada Poètica naix del desig de donar vida a sala als dos últims sols de carrer de Claire Ducreux, El somriure del Naufrago i Vaixell de Sorra. “Tinc la sensació que en aquest espectacle totes les influències artístiques (dansa, mim, clown, teatre visual) que m’han alimentat, es troben i s’uneixen per formar un sol i únic llenguatge que desitgi més que mai posar al servei de les emocions i de la relació amb el públic”, explica la ballarina a la seua web.

Espectacle de teatre-dansa, visual, tendre i emotiu que arriba al Paranimf el divendres 20 de febrer a les 20.00. La crítica ha exalçat aquest treball poètic. A Enrique Guarrotxena, per exemple, li llegim després d’una representació de Refugiada Poètica al Mercat de les Flors de Barcelona que “Ducreux impregna tot el que fa en escena de tendresa i sensibilitat. Connecta amb el públic, i de quina manera! com en una carpa de circ de les d’abans o com en un espectacle de carrer. Refugiada poètica és un regal per als sentits, com si fóssim navegant en un vaixell, gaudint de la brisa marina en un dia assolellat”.

Només és una pinzellada dels seixanta minunts intensos que veurem sobre l’escenari del Paranimf divendres 20. Les entrades (10 euros i 3 euros per a nens / es de 5 a 14 anys) es poden comprar on line a la web de l’UJI o a les taquilles de l’espai cultural. Tota una sort poder comptar a Castelló amb un espectacle exquisit que trepitja els millors escenaris. I per (gairebé) tots els públics.

Per participar en la promoció només has de seguir aquests tres passos:

  1. Fer-te/ser subscriptor/a del Newsletter per rebre el butlletí setmanal d’Espai Menut amb recomanacions per al cap de setmana.
  2. Fer-te/ser fan de la pàgina d’Espai Menut a Facebook.
  3. Envia un correu electrònic posant “Paranimf” en l’assumpte a l’adreça info(arrova)espaimenut.com, indicant el teu nom complet i un telèfon de contacte.

El sorteig estarà obert fins al dijous 19 fins a les 21.00 hores. Un cop fet el sorteig, s’enviarà un correu als dos guanyadors informant d’on recollir les entrades.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!