Coses personals, fotos i vídeos en el casting “guai” per a la pròxima pel·lícula d’Iciar Bollaín

iciar bollain

Una experiència de cinema. Per diferent i per la il·lusió que suposa participar en un càsting per a una pel·lícula. Per a les xiquetes i per als seus pares. Candela, Paloma i Daniela -a través dels seus pares- ens expliquen com els va ser el càsting per elegir la xiqueta que interpretarà a Alma, la protagonista d‘El olivo, la propera pel·lícula d’Iciar Bollaín, quan era menuda. Elles són tres de les xiquetes seleccionades en aquesta primera fase d’entre els 250 correus que va rebre la productora, Morena Films, perquè s’ajusten al perfil que busquen: “una xiqueta d’entre 7 i 9 anys, revoltosa, desvergonyida, activa, amb gràcia i desimboltura”.

A Paloma se li va escapar un “què guai” quan els seus pares es van proposar després d’haver-se assabentat a través d’Espai Menut. “Jo sí que vull anar”, digué. I així va començar tot. Mireia Juárez, directora del càsting, va explicar a Espai Menut que el càsting consistiria en una entrevista i una petita improvisació. Paloma va anar el primer dia de gravació a València, a l’Escola TotArt.

El seu pare ens explica que Paloma “estava molt tranquil·la. Semblava que anava jugar a casa d’una amiga”. Van arribar al lloc del càsting tot just 10 minuts abans de l’hora fixada així que la menuda va entrar de seguida. Els acompanyants -pare, mare i avi-, es van quedar fora i al cap d’uns 10 minuts va eixir i els va dir: “Ja està”. Li van preguntar si ho havia passat bé i la resposta va ser afirmativa. Paloma va explicar que li van preguntar coses personals, que li van fer fotos, li van posar un micro i la van gravar en vídeo mentre responia a les preguntes. I com té molta desimboltura, com el perfil que busquen per interpretar a Alma, ella els va dir que si els podia dir una poesia.

Candela i Daniela, que també es van assabentar del càsting per Espai Menut, van coincidir per casualitat en l’enregistrament. Encara que es coneixen de Castelló, no sabien que estarien aquell dia a València. Va ser una sorpresa veure en una cafeteria propera a l’Escola TotArt. Candela explicà que li van preguntar per la relació amb la seua àvia però poc més solta. Quan la seua mare li insistia que més li havien dit, Candela respon: “Ai!, doncs coses meues”. Molt típic de xiquetes en aquestes edats. I Daniela més del mateix. S’ho va passar bé, li va agradar però no volia dir res dels 10 minuts que va passar en el casting.

Està previst que al març -mes o mes i mig després d’aquest primer casting-, la productora Morena Films informarà els pares que van participar en aquestes proves si han estat seleccionades o no. De totes les participants, s’escolliran les més idònies per mostrar-a direcció i les que funcionin millor faran un últim càsting amb Iciar Bollaín, la directora de la pel·lícula, que es rodarà a partir de maig a la Comunitat Valenciana.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!