‘Los 7 Magníficos’, el musical western per a tota la família arriba a l’Auditori

7 Magnificos musical gobelins auditori espai menut

Els Westerns es colen a l’agenda d’activitats amb xiquets a Castelló. Per ser més exactes, les pel·lícules de l’Oest … i la seua música. La programació didàctica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló presenta Els 7 Magnífics. El musical de l’Oest, un espectacle per a públic familiar ple d’amor, humor i ritme, produït per Gobelins. Anoteu: serà el dissabte 14 de febrer a les 18.00. Entrada 12 euros.

Sobre l’escenari de l’Auditori sonaran fragments de la banda sonora de pel·lícules, algunes d’elles mítiques, com El bo, el lleig i el dolent o Per un grapat de dòlars amb música del genial Ennio Morricone; Set núvies per a set germans, amb obres de Saul Chaplin; The banjo is the instrument for me, de Grandpa Jones o la mateixa Els 7 Magnífics, d’Elmer Bernstein. Un musical per enamorar (o tornar-se a enamorar) de bandes sonores mítiques del cinema de l’Oest que han passat a la història del setè art.

Aquest musical tracta de fer, de manera divertida, un homenatge a la peculiar música ia les famoses pel·lícules de l’Oest. Els intèrprets canten els temes que toquen els músics en directe i interactuen amb ells fent que també formen part del relat. Una aventura musical única i emocionant amb una selecció de temes de les bandes sonores més famoses del far west, orquestrades especialment per a un conjunt de músics molt especial: grans solistes de l’Orquestra de València fusionen amb els intèrprets de Sedajazz.

I l’elenc d’actors no es queda enrere. L’espectacle, que compta amb un format molt innovador, està protagonitzat pels músics i actors Diana Abad, Ferran Garrigues, Román Méndez, Francisco Llatí, Albert Palau, José Teresa Núñez, Javier Barberá, Roberto Turlo i Pablo Turlo, de la mà de la productora Gobelins.

El dia anterior, divendres 13, s’han programat tres audicions didàctiques exclusives per escoles: a les 9.30, 11.00 i 15.15. Aquestes projeccions van acompanyades d’un dossier pedagògic elaborat per Gobelins per treballar a classe abans, durant i després del musical.

Gobelins explica que per la seua experiència en concerts didàctics als xiquets i xiquetes “a partir de 5-6 anys gaudeixen plenament de l’espectacle: els atrapa la temàtica, la música, l’escenografia. I, per descomptat, també el professorat gaudeix i aprecia els gestos de complicitat cinematogràfics i la interpretació “.

A més de les esmentades en el segon paràgraf, també s’interpretarà la banda sonora d’altres llargmetratges com Rodeo (Aaron Copland); Back home again in Indiana (MC Donald i JF Hanley); Toy Story (Randy Newman); Western Boogie (Alberto Palau); Oyl Eybik Unsar Leben (Yisrolik Giora Fiedman); The Bible tells me so (Dale Evans); After you I’veu gone (Turner Layton) i L’èxtasi de l’or (Ennio Morricone).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!