La màgia del rock&roll en versió públic familiar amb el Rockin’ Show a la Sala Zona 3

rockin xics splai castello

Tota la màgia del rock&roll en un espectacle d’animació per a públic familiar. La companyia Splai Teatre presenta Rockin ‘Show aquest últim dissabte de març a les 11.30 a la Sala Zona 3 de Castelló, una versió adaptada d’Els Rockin’ Xics, un muntatge teatral que recrea un concert en el qual es versionen en valencià alguns clàssics del rock&roll. Amb una jukebox com a decorat, aquesta popular i televisiva màquina que reprodueix cançons després d’introduir una moneda, els actors Vicent Ortiz i Víctor Ripollés convertiran l’escenari en una festa per a tots els públics.

Amb Rockin’ Show el públic adult tornarà als anys de la ràdio, dels guateques o de la moda ye ye i el públic infantil gaudirà de la música, la festa i l’animació. “És una obra pensada per passar-s’ho bé, gaudir de la música i que busca la complicitat del públic, tant dels grans com dels menuts, a través de les cançons i dels jocs que proposem a l’escenari”, explica Vicent Ortiz, un dels protagonistes. També hi ha una sopresa preparada en forma de popular cançó, pero reservem la informació perquè ho puga gaudir el públic en directe.

No cal haver nascut als 50 per reconèixer les melodies que interpreta Splai Castelló en versions especialment adaptades per a aquest espectacle i que es canten en valencià. Perquè el rock&roll és universal. “Els menuts s’ho passaran bé perquè és una proposta molt dinàmica i participativa i els grans, també. És una música que segur han escoltat però que tenen aquest punt d’originalitat d’interpretar en valencià”, afegeix l’actor.

Aquest és un dels muntatges ‘veterans’ de la companyia castellonenca. Estrenat el 2005, Els Rockin’ Xics s’ha representat al Festival 10dB de Burjassot (2010), el Festival Retorn a la Ciutat de Castelló (2010) o el Festival Capsigrany de Vilafranca (2011). La versió adaptada per a la Sala Zona 3, que permet un contacte directe entre actors i espectadors pel seu disseny i dimensions, dura entre 60 i 75 minuts i està adreçada a públic familiar. L’entrada, com tots els espectacles que es representen en l’única sala independent que ofereix programació estable per a públic familiar a Castelló, és de 4 euros.

rockin'show splai teatre sala zona 3

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!