Espai Menut celebra el tercer aniversari amb un concert a la Sala Zona 3 entre Samarucs

samarucs espai menut sala zona 3

A ritme de pop, rock, ska i hip hop. Amb lletres que parlen de la interculturalitat, de l’amistat, de les paraules, d’internet o del reciclatge. Acompanyats del samaruc, un peix que parla en valencià, i del lleodofifant, l’animal més perfecte que es puga imaginar, Espai Menut celebra el seu tercer aniverari el dissabte 21 de març a les 11.30 a la Sala Zona 3 amb un concert de Samarucs. Sí, heu llegit bé: dissabte 21 de març. S’ha adelantat la data -prevista inicialment per al dia 28- per un imprevist en l’agenda del grup. Una festa per gaudir de la música per a tots els públics composta i cantada pel grup amb arrels a la comarca de Els Ports. Un esdeveniment per celebrar que ens encanta compartir plans amb els nostres menuts. Les entrades valen 4 euros i ja es poden reservar en la web de la sala (amb aforament limitat a 100 persones). Vos esperem!

La música en valencià de Samarucs omplirà la sala cultural independent Zona 3 -que col·labora amb Espai Menut cedint l’espai- de les cançons del seu primer disc, Canta, balla i aprén. La veu en directe d’Andrea Rosselló -una veu exquisida, per cert- guiarà al públic fins l’Albufera de València per conèixer el Samaruc, ens convidarà a llegir i donar curs a la imaginació amb Imagina i volaràs o ballar amb La festa de les paraules.

El primer treball de Samarucs, un projecte que a més de música inclou l’elaboració de recursos didàctics en valencià per a educació Primària, ha recollit molt bones crítiques i ha tingut molt bona acollida entre el públic. Els hem escoltat en viu a la Llibreria El Passeig de Castelló i a la plaça Santa Teresa d’Almassora; hem perdut el compte de quantes vegades han sonat al reproductor del cotxe camí de l’escola i el millor de tot és que ens segueixen agradant. I molt.

Per això si encara no coneixeu a Samarucs aquesta és una molt bona oportunitat. Perquè gaudireu d’un concert en un ambient festiu, en l’única sala independent amb programació cultural estable per a públic familiar de Castelló i per celebrar que els plans en família que vos proposem des d’Espai Menut compleixen tres anys. I si coneixeu a Samarucs no cal que vos convencem. Però per si de cas necessiteu algun motiu més, és probable que ens avancen algun dels nous deu temes que sonaran en el seu segon CD, que veurà la llum el mes d’abril.

Samarucs continuaran nedant a través de les notes musicals amb l’arribada d’aquest segon treball. Deu noves cançons i una futura capbussada en el món del videoclip per als xiquets i xiquetes. De nou al ritme de rock, de reggae, de ska o hip hop, Samarucs esquitxarà els seus temes amb alguns dels objectius curriculars de l’educació primària. Tradicions o antics oficis, l’educació viària, els valors de l’amistat o la geografia valenciana seran alguns dels temes en què es basaran les noves composicions.

Gràcies a la companyia de personatges com Tàfol el Semàfor o a la Colla de Ximo, Nel·lo i Tico, el Samaruc tornarà a abandonar les aigües de l’Albufera per seguir fent créixer el nombrós grups d’amics i amigues que ja ha aconseguit durant l’últim any.

Per Espai Menut és tot un plaer sumar a Samarucs i a la Sala Zona 3 a la celebració del nostre tercer aniversari després d’haver fet el mateix amb Tom Bombadil i la Sala Four Seasons en el primer aniversari i amb La Petita Orquestra Peiotaire i Formigues Festival en el segon. Esperem seguir complint molts més a acompanyats de tots i totes vosaltres. És un luxe que estigueu ahí. Gràcies.

Cartell III Aniversari Espai Menut Samarucs Zona 3_CARTEL_web_OK

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Espai Menut celebra el tercer aniversari amb un concert a la Sala Zona 3 entre Samarucs

  1. Pingback: Espai Menut | Pantones, Molts Records Kids y Samarucs. Primeras confirmaciones del Formigues Festival 2015

  2. Pingback: Espai Menut | 'La Molinereta' cierra la temporada de espectáculos para público familiar en la Sala Zona 3

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!