Més de 20 activitats per a tots els públics en ‘La festa de la primavera’ del Raval Universitari

fiesta de la primavera raval universitari

La festa de la primavera ja és aquí. El Raval Universitari convoca, per tercer any consecutiu, la seua festa més multitudinària amb un ampli programa d’activitats per a tots els públics. Una proposta oberta a la participació ciutadana, siga quin siga el barri de procedència, amb caràcter lúdic que tindrà lloc el dissabte 28 de març de 10.30 a 13.30 al parc del llac, situat al costat del llit del riu Sec, i al qual es pot arribar amb TRAM (la parada just després de creua el pont del riu Sec pujant cap a la UJI).

L’associació de veïns Raval Universitari ha progrmado més d’una vintena d’activitats per garantir tres hores de diversió, bon rotllo i ambient familiar. Des de l’actuació de Ravatukem Batukada, una formació nascuda en el propi barri, exhibicions de vaixells i esgrima, passant per tallers de tota mena, pintacares, photocall, globoflèxia, manualitats i concursos. I aquest any, com a novetat, s’inclou una desfilada canina. I alguna sorpresa més que tenen guardada des de l’organització.

La festa és possible gràcies a la participació desinteressada d’entitats, associacions i comerços, principalment del Raval Universitari, i també vingudes de la resta de la ciutat de Castelló. “Gràcies a la implicació i l’esforç de tots es pretén superar la festa de l’any passat amb una assistència de més de mil persones i una valoració molt positiva entre els participants, col·laboradors i organitzadors”, destaquen des del col·lectiu veïnal.

Els que heu estat en alguna de les dues edicions anteriors ja saps que La festa de la primavera fa honor al seu nom. Tallers per participació de grans i menuts, exhibicions de tota mena i activitats per no avorrir són el segell d’identitat d’un acte en el qual també es fa buit a la solidaritat o al foment de la multiculturalitat, senyals d’identitat d’un barri actiu i compromès amb fer de Castelló una ciutat millor.

I qui no coneixeu aquesta iniciativa veïnal sereu ben rebuts i gaudireu d’un dia festiu amb una gran oferta de propostes molt divertides, especialment per als més petits. Tot desenvolupat en un ambient formidable, en un espai verd molt atractiu i amb vocació de fer d’aquesta jornada una festa del bon rotllo en família. A Espai Menut no ens ho perdrem!

2015 Festa de la Primavera V

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!