Taller de jardineria en família: es mira, es toca i s’olora

centro jardinería les solaes
Vos acostem un pla diferent per a la matinal del dissabte. Què tal passar el matí entre flors, plantes i arbustos, descobrir per què unes plantes floreixen abans que altres o diferenciar espècies aromàtiques? Així de primaveral és el pla que ens proposen des del Centre de Jardineria Les Solaes, a Vila-real, que ha programat per a aquest últim dissabte d’abril (dia 25) un taller de jardineria en família i gratuït per a promoure, d’una manera lúdica , amena i vivencial, el descobriment del (per a molts) desconegut món de la jardineria. I, de passada, conscienciar sobre la importància de cuidar la natura. Un taller per veure, tocar… i olorar, és clar.

El taller començarà a les 10.30 a les instal·lacions del propi centre (darrere de l’Hospital de La Plana) i, encara que és gratuït cal inscriure’s prèviament perquè les places són limitades. Podeu fer-ho per telèfon al 695 76 09 24 o per correu electrònic a info(arrova)lessolaes.es. L’activitat està recomanada per a xiquets i xiquetes de 4 a 10 anys acompanyats.

La jornada començarà amb una visita guiada per les instal·lacions per, d’una manera didàctica, aprendre a diferenciar diferents varietats de plantes (de flor, cactus i crasses, aromàtiques, etc.) i arbres (arbusts, arbres de fulla perenne, arbres de fulla caduca, fruiters, etc.), així com les diferents fruites i hortalisses.

A continuació, es realitzarà un taller pràctic on primer aprendran a preparar la terra amb substrat i fibra de coco. Posteriorment, plantaran bulbs en els seus tests i diferents plantes de temporada. També es realitzarà una xicoteta explicació sobre les cures d’aquestes plantes, així cada xiquet i xiqueta podrà aplicar aquests consells amb la planta que ha plantat durant el taller.

“No solem prestar molta atenció a la jardineria, tot i que ningú s’imagina una ciutat sense plantes, arbres o arbustos. Aquest taller pretén despertar en els més menuts la curiositat per la jardineria i, a més, intentar que apassionin per la cura de la naturalesa”, ens expliquen des de l’organització de l’esdeveniment.

Aquest és el segon taller que organitzen des del Centre de Jardineria Les Solaes després de l’èxit de la primera convocatòria, celebrada l’any passat. De fet, moltes famílies que van estar llavors, repetiran aquest dissabte. Aquest any compten, a més, amb la col·laboració de Inlinia Sport Center, que ha preparat activitats per als menuts, i McDonalds.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!