Nou espectacles per a no quedar-se sense anar al teatre a Almassora

adios bienvenida

A Almassora no hi ha excuses. Tots al teatre. Així s’anomena la campanya amb la qual el Departament de Cultura convida a gaudir de nou espectacles per a tots els públics programats entre el 10 de gener i el 2 de maig. Comèdies, musicals, titelles, aventures… es pujaran a l’escenari de la Casa de la Cultura dos dissabtes al mes a les 18.00. La regidora Núria Felip va presentar com “potent, variada i de primer nivell” aquesta campanya teatral en la qual destaca, per la seua popularitat a la televisió, el nom de Pepe Viyuela. Les entrades tindran un preu de 3,20 euros per a adults (excepte en el musical programat, que seran 5,30 euros) i 2,10 per a menors. No vos quedeu a casa, tots al teatre! Les entrades per al primer espectacle poden adquirir-se el divendres 9 de gener de 12.00 a 14.00 a la Casa de la Música i en la taquilla de la Casa de Cultura una hora abans de la funció.

DISSABTE 10/GENER DE CARTONS I HOMES

Companyia: Factoria Los Sánchez
Descripció: un espectacle sense paraules per a parlar i fer comèdia sobre el valor de les coses. Una hora de riures, gestos, emocions i reflexió en clau de pallasso. Ja els vam veure amb la seua obra Xup-xup al Teatre Municipal de Benicàssim l’abril passat amb un teatre exquisit.

DISSABTE 17/GENER EL GAT AMB BOTES, EL MUSICAL

Companyia: JM Gestió Teatral-Màgic 6
Descripció: poques presentacions necessita aquest clàssic de la literatura infantil que arriba a l’escenari de la Casa de la Cultura en format musical. Al regne d’Olat tots són feliços i s’alegren amb l’afecte del rei i la seua filla, la princesa Paula; però el dia que el terrible pirata Dragut irromp en la fortalesa per segrestar el Rei, tots queden completament desconsolats.
Entrades: poden adquirir-se de manera anticipada el dijous 15 i el divendres 16 de 12.00 a 14.00 a la Casa de la Música, amb un màxim de quatre entrades per persona. S’ha de portar l’import exacte (5,30 adults i 2,10 euros per xiquet/a). Dissabte es posaran a la venda una hora abans de la funció a la Casa de la Cultura. Per sort, aviat apareixerà Gat amb Botes, un fantàstic personatge ple d’optimisme que ensenyarà a tots els veïns que amb una mica d’enginy i astúcia és possible fer front a qualsevol problema.

DISSABTE 14/FEBRER ENCERRONA

Companyia: Pepe Viyuela
Descripció: una reflexió sobre la quotidianitat des de la perspectiva del pallasso. La xicoteta tragèdia del fracàs en les coses menudes de la vida és elevada a la categoria de festa. Una revisió d’un dels més célebres espectacles d’aquest artista logronyès i que va dur als escenaris fa més de 20 anys.

brikiboy y el vertedero malditoDISSABTE 28/FEBRER BRIKIBOY Y EL VERTEDERO MALDITO

Companyia: Tito L’Efante
Descripció: Brikiboy ha aparegut en l’abocador equivocat; allà, s’hi trobarà amb un personatge anomenat Papel amb qui emprendrà un llarg viatge per a trobar la seua vertadera llar. Una lliçó de reciclatge i amistad que uneix humor i aventures, perfecta per a entusiasmar a espectadors a partir de quatre anys.

DISSABTE 14/MARÇ BAMBOLLES MÀGIQUES

Companyia: Luis Beviá
Descripció: transparents, amb fum, amb vapor, xicotetes i grans, estàtiques o volant per l’escenari. Gaudeix amb la companyia del protagonista d’aquest somni màgic fet de bambolles. Un espectacle que Bevià representa a PortAventura.

DISSABTE 28/MARÇ EMBOLIC A LA GRANJA

Companyia: La Baldufa
Descripció: en una granja on conviuen diversos animals, desapareix un ou de la senyora Gallina. Fruit d’això, comença un gran embolic i sorgeix la desconfiança entre els habitants del mas.

DISSABTE 18/ABRIL ADIÓS BIENVENIDA

Companyia: Mimaia Teatre
Descripció: els diumenges, la taula de Bienvenida s’omple de mariners i pescadors que hi van per gaudir amb les millors sardines del port; una taula en la qual es permet escriure, com un gran llibre obert. Una obra que ens parla dels cicles de la vida i del pas del temps. Aquesta proposta tetral ha estat premiada al FETEN 2013 com a espectacle revelació, premi al millor espectacle del jurat de xiquets al Festíteres 2013 i premi a la millor dramaturgia a la Fira de Titelles de Lleida a 2014.

DISSABTE 25/ABRIL PETITS PRÍNCEPS

Companyia: Mumusic
Descripció: a Clara li agrada badar i tararejar melodies. A en Marçal li agrada jugar amb instruments de música. Junts els agrada compondre cançons i navegar d’un joc a un altre sense ordre ni concert, la imaginació es deslliga quan les coses impossibles poden cobrar vida. Espectacle musical i gestual amb música en viu i on es fusiona la dansa, el teatre i el circ.

DISSABTE 2/MAIG WALKMAN

Compayia: Ganso&Cia
Descripció: un home, un showman, un seductor, un entusiasta. Un idiota disposat a convèncer-te que allò que fa mereix la pena. Walkman és una exhibició d’habilitats inútils, una comèdia visual universal i participativa. A Ganso&Cia ja el vam veure al Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real a la seua edició de 2012.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!