El concert Activa’t es vesteix de rock solidari en horari familiar

the cutting finger

Música en directe, en horari diürn, amb activitats infantils paral·leles, al parc d’El Pinar i per una causa solidària. No es poden tenir més motius per gaudir aquest dissabte 23 de maig de Activa’t, un esdeveniment solidari a benefici de l’Associació de Dany Cerebral Adquirit Ateneu. De 11.30 a 17.30, l’amfiteatre del parc d’El Pinar sonarà a festa pop-rock per a públic familiar per l’horari, el lloc i també per la programació d’activitats per a públic infantil i familiar.

Amb un cartell musical, a més, molt però que molt interessant amb grups de Castelló i València. Els valencians Johnny B. Zero (guanyadors del concurs Vinil València en 2013), el rock alternatiu de Perro Grande i els castellonencs The Cutting Fingers, un grup molt autèntic que es nodreix del grunge, rock, punk, noise i amb influències properes al rock melòdic i el punk de tall americà es pujaran a l’escenari solidari de  d’El Pinar.

Holy Paul, un altre dels grups convidats, és una aventura pop-rock psicodèlic que va nàixer a València el 2012. “Sorprenents per la seua peculiaritat! Aquest estil musical està influenciat per la música oriental… Impacients per descobrir-los en viu i en directe”, expliquen els organitzadors a la seua pàgina de Facebook. Els castellonencs Parco (Rubio: guitarra i veu; Borja Romero: a la bateria i Borjeta: baix i cors), un grup amb influències com Extremoduro, Barricada, Platero o Rosendo, també posaran el seu granet de rock en el concert solidari.

Així mateix, per gaudir de la bona música i del bon ambient també s’habilitarà una zona on poder fer pícnic, a més d’alguns llocs de menjar per emportar. Entre les activitats infantils, està prevista la participació de mags del Grup Màgic Castelló amb una sessió de 12.00 a 13.00… perquè la solidaritat també té la seua màgia.

El donatiu per a aquesta jornada lúdico-musical és de 5 euros i es poden fer efectius a través de la pàgina web Ticketea, que s’ha compromès amb la causa, i donarà l’import íntegre, o també es pot fer en el mateix Ateneu. Els beneficis de les donacions aniran destinats íntegrament a l’ampliació del gimnàs i a una sala de teràpia dedicats a la rehabilitació física de les persones afectades per DCA (dany cerebral adquirit).

A més, el donatiu et permet participar en el sorteig d’entrades per als següents festivals:

  •     2 Entrades per al FIB de Benicàssim
  •     3 Entrades per al Rototom Sunsplash a Benicàssim (dos dies + pack marxandatge)
  •     4 Entrades per al Arenal Sound a Borriana (6 dies)
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!