‘La Molinereta’ tanca la temporada d’espectacles per a públic familiar a la Sala Zona 3

la molinereta en sala zona 3

La Sala Zona 3 acomiada la temporada 2014/2015 d’espectacles per a públic familiar amb La Molinereta, un espectacle amb molt art i flamenc protagonitzat, aquest cop en solitari, per Carmen Maria Serrano. Una temporada amb més de 30 funcions per a tots els públics -cada dissabte al matí excepte dates puntuals- en l’única sala cultural independent de Castelló amb programació estable per a menuts. La Molinereta baixarà el teló de la temporada aquest últim dissabte de maig a les 11.30. L’entrada, com sempre, a 4 euros.

La Troupe Malabó va obrir a l’octubre els espectacles per a públic familiar que ara tanca aquest espectacle de teatre, titelles i cançons en directe protagonitzat per Carmen María Serrano i produït per Hop! Gestió Teatral. Durant vuit mesos la Sala Zona 3 ha permès gaudir de concerts com els de Trobadorets, de shows de màgia amb Màgic Luis, de preestrenes per a públic infantil com Les Maletes de Mimi i també de la festa de tercer aniversari d’Espai Menut amb Samarucs.

La Molinereta compte (i canta) la història d’una bailaora que apareix a l’escenari buscant el flamenc que porta dins, però no va sola, l’acompanya el quadre flamenc, compost per l’aranya Panxa, el mosquit Bufit i la mosca Petaca. Van per terres d’Andalusia on es troben uns peculiars personatges com Lluna, una índia que, al voltant de la seva iglú a Sierra Nevada, els explica el significat del canvi climàtic; i, finalment, un camaleó que, amb la seva màgia, els parla sobre el medi ambient i amb la seva ajuda arriben a un llac on troben un sorprenent flamenc, encara que no és el flamenc que esperaven.

En aquesta ocasió, Carmen María Serrano es ‘puja’ a l’escenari sense l’acompanyament a la guitarra de Manel Brancal, però cantarà en directe el tango, la rumba, l’alegria, la guajira i el flamenc acompanyada pels set personatges amb els quals comparteix aquest singular viatge. “Un dels aspectes destacats d’aquesta obra és que aprofitem el flamenc com a fil argumental per parlar de medi ambient i immigració”, subratlla l’actriu.

La Molinereta es va estrenar el 2013 i des de llavors ha viatjat per escenaris de tot Espanya prodigant art, ganxo i una posada en escena acolorida i que atrapa al públic familiar. Grans i menuts tenen oportunitat de gaudir d’un treball encomiable sobre l’escenari per acomiadar la temporada de la Sala Zona. I, des d’Espai Menut, desitgem que després de l’estiu la sala que dirigeixen Maya i Mima Jankovic torni amb forces renovades. Ara només falteu vosaltres, el públic. Us esperen!

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!