L’Iboga Summer Festival apropa els ritmes balkman, gypsy i swing a grans i menuts

iboga summer festival_p

Del 23 al 24 de juliol, la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna acollirà un festival que no oblida dels tallers i espectacles infantils. Que l’Iboga Summer Festival incorpore en la seua programació espectacles i activitats per als més xicotets és un punt al seu favor, no hi ha dubte. No tots els esdeveniments musicals que es realitzen a Espanya organitzen conta contes, actuacions de circ o tallers de reciclatge, mandalas i cuina perquè els xiquets es divertisquen mentre els pares assisteixen a concerts o aprofiten el impase per a anar a comprar o fer el menjar. Però açò, encara que alegre el dia a més d’un pare i d’una mare àvida de bona música, no converteix a l’Iboga Summer Festival en un certamen diferent. Altres esdeveniments musicals com el Sonar, el Primavera Sound o el Rototom Sunsplash fa temps que es van adonar que ser pare no anul·la el gust per la música i que els xiquets no són malament que cal evitar.

El que distingeix a aquest festival de molts altres que acaparen en l’agenda cultural en època estival són els estils musicals que abasta. Els assistents a aquesta trobada no escoltaran ni música indie ni música pop ni música rock. Ni tan sols heavy. Ací són els ritmes balkan, gypsy, swing i ska els que porten la batuta i grups com Asian *Dub Foundation, Fanfare Ciocarlia, Gentleman & The Evolution, The Beat o Babylon Circus els que s’encarreguen de moure-la. Déu n’hi do, tenint en compte la joventut d’aquest certamen –amb aquesta, són tres les edicions d’aquest esdeveniment- i l’inusual de l’emplaçament: Tavernes de la Valldigna, una localitat entre Cullera i Gandia i que s’estrena enguany com a escenari d’aquest festival.

A més d’un programa infantil ininterromput de 10 a 21 hores i un cartell regit per artistes internacionals, l’Iboga Summer Festival tindrà un market amb menjars del món, Dj’s, tallers de ioga, batucada i, alguna cosa ben interessant tant si eres pare com si l’opció de ser-ho encara no ha per la teua ment, la possibilitat de llogar *tipis i tendes de luxe equipades amb matalassos, llençols, coixins i llanternes. Anem, perquè arribes a la zona d’acampada, deixes les andròmines i et vages directe a la platja. I a Tavernes de la Valldigna, a diferència de les seues veïnes Cullera i Gandia, trobar un buit entre l’arena no és una qüestió d’habilitat o sort. Les seues platges són tranquil·les i encara no estan massificades.

iboga summer festival

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!