Las Auténticas, karaoke i tallers musicals en l’àrea infantil del FeCStival

Formigues FeCStival 2014El FeCStival, el festival de música local de Castelló, posarà en marxa la seua tercera edició el dissabte 3 d’octubre en el Parc Rafalafena amb un àrea pensada per a gaudir en família i que xiquets i xiquetes formen part activa del FeCStival, aprenent, experimentant i divertint-se amb la música.

FeCStival Kids, així es dirà aquest àrea del festival, que des del seu naixement sempre ha apostat per una programació dirigida al públic infantil, i on els xiquets de la família també tenen un paper important. Les activitats començaran a les 11.00 i finalitzaran a les 17.00, encara que açò no vol dir que les famílies no puguen gaudir de la resta d’activitats del FeCStival, com la zona de food trucks, o els concerts, amb Martina, Viva Retrato, Arkanoid, Dandy Wolf, Señor Presidente o Nothink, entre alguns dels noms del cartell. L’entrada, que es pot adquirir per 5 euros a través de la seua pàgina web o en els punts de venda (Mondo Ritmic i Discos Medicinales), serà gratuïta per als menors de 12 anys.

La programació infantil estarà dividida en tres espais, supervisats per monitors especialitzats: l’Escenari, on tindran lloc les divertides propostes que arriben de la mà de Formigues Festival i el seu karaoke familiar Formigues Duet i el taller de percussió corporal impulsat per Mondo Ritmic. A més, per l’Escenari també passarà una de les propostes que formen part del cartell d’aquesta edició: Las Auténticas, banda tribut al mític grup castellonenc Los Auténticos, formada per les més xicotetes de la família Morcillo i Juanki Tomás.

Completa la programació la Zona de Tallers, on podran fer manualitats, tatuatges i ungles divertides o pintar en el mural del FeCStival, i la Zona de Jocs, amb carreres de sacs, jocs tradicionals i musicals, cooperatius amb paracaigudes multicolor i jocs esportius en una zona inflable.

Programació FeCStival Kids

Escenari
11. 30 a 12.00. Karaoke Formigues Duets
12.00. Les Autèntiques
13.00 a 13.30. Karaoke Formigues Duets
13.30 a 14.15. Taller de percussió corporal

Zona de tallers
11.00 a 17.00. Pintura artística en el mural de FeCStival
11.00 a 12.30. Tallers de manualitats creatives
12.30 a 14.00. Taller de tatoos i ungles divertides
14.00 a 15.30. Tallers de manualitats creatives
15.30 a 17.00. Taller de tatoos i ungles divertides

Zona de jocs
11.00 a 12.30. Jocs esportius
12.30 a 14.00. Jocs recreatius
14.00 a 15.30. Jocs esportius
15.30 a 17.00. Jocs recreatius

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Las Auténticas, karaoke i tallers musicals en l’àrea infantil del FeCStival

  1. Pingback: Guía (rápida) del FeCStival 2015 | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!