El respecte i la llibertat a través del teatre familiar amb ‘Kibubu’, en l’Auditori de Vila-real

Kibubu1

Una història sense paraules, però carregada de gestos, valors i emocions. Així és Kibubu, una de les propostes de teatre familiar que presenta l’Auditori de Vila-real aquest trimestre. Dos pallassos, un goril·la i un espectacle, aquesta és la base sobre la qual parteix la companyia Marie de Jongh per a donar forma a aquesta increïble història que parla de la il·lusió, l’afany d’èxit i la llibertat.

Kibubu, que ja pot presumir de tenir els FETEN 2014 a Millor caracterització i Millor actor masculí entre altres premis, adapta un corrent de diferents emocions i aprenentatge humà a tot tipus de públic.

Com una parella artística de pallassos, Xebas i Cocó, plens d’il·lusió però amb poc èxit acaben aprenent una de les lliçons més importants de la seua carrera. Tot comença quan, mentre preparen el que serà el seu pròxim espectacle, a Xebas se li ocorre la que sembla una gran idea: domar a un goril·la de veritat i introduir-ho en els seus espectacles, convençuts de que això els permetrà aconseguir per fi l’èxit. Però aquesta aventura acabarà sent una important demostració de valors tan importants com la llibertat i el respecte.

Kibubu (Compañía de Marie de Jongh)

Dia: 18 octubre
Hora: 18.00h
Lloc: Auditori de Vila-real
Entrada: 6 euros
Idioma: Castellà

Kibubu2

Puesta en escena de “Kibubu”. Fotos: Compañía Marie de Jongh.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!