Dani Miquel porta la seua música al Mercat de Nadal d’Onda

dani miquel_opt

Dani Miquel torna a terres castellonenques. El Mercat de Nadal d’Onda inclou, entre la seua àmplia programació per a públic familiar, l’actuació d’aquest canta cançons aquest dissabte 12 de desembre a partir de les 11.30 en el Raval de Sant Josep. L’alquimista musical, com es defineix a si mateix, interpretarà les cançons del seu nou CD De Vinaròs a Oriola el país vola! en un espectacle que és molt més que un concert.

Més que un concert per la química amb el públic (grans i menuts), per la seua capacitat d’interactuar amb el públic, per les seues improvisacions, pels balls, pels embarbussaments i per un munt de motius més. Dani Miquel té ‘alguna cosa’ especial sobre l’escenari que li permet ficar-se al públic en la butxaca quasi des del primer concorde.

Però el Mercat de Nadal dóna per a molt. Més d’una desena d’activitats per al públic familiar en les quals s’inclouen tallers de ceràmica, torn i motle -no podia ser menys en una localitat com Onda-, de galetes, de targetes nadalenques, i actuacions de màgia, circ i narració oral. La Troupe Malabo representarà ja el divendres l’obra Abracadabra (20:00 h) i la mateixa companyia farà un taller de circ el diumenge, i Rosabel Canós narrarà Contes del Món (18:00 h), una proposta per a viatjar per molts països a través d’algunes de les seues històries més significatives.

La improvisació teatral arribarà de la mà d’Arteatre, també s’ha previst l’Space Suite, un espai d’animació infantil, i passejos en ruc i ponis, a més d’una actuació musical a càrrec de l’orquestra de corda i cor infantil de la SAMVO. A més, per descomptat, de les casetes del propi Mercat de Nadal d’Onda. L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’Art de la Llum, que organitza per al matí del dissabte el Dia de la Foto, activitat en la qual qualsevol persona podrà fotografiar-se i arreplegar allí mateix el seu retrat. Consulta la programació del Mercat de Nadal d’Onda.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!