Mima i Zeta, dues pallasses aventureres per a conéixer els planetes

Mima y Zeta_opt

Un espectacle pensat per a presentar, de forma lúdica, el món dels planetes i els estels a xiquets i xiquetes de 3 a 9 anys. Mina i Zeta són les protagonistes d’aquesta proposta escènica per a públic infantil que la Fundació Caixa Castelló programa per a aquest divendres, 11 de desembre, a les 18.30 en l’edifici Hucha dins del cicle CuencuentaHucha. Amb entrada gratuïta fins a completar aforament.

En clau de clown es desenvolupa Mina i Zeta canvien de planeta, un història tendra i divertida en la qual els més joves podran gaudir d’un espectacle en el qual intervenen diverses tècniques teatrals: teatre de marionetes, món gestual i la música. Gràcies a aquests elements s’introdueix a l’auditori en un imaginari fantàstic, lúdic i educatiu que es completa amb cançons en les quals l’espectador té un rol participatiu.

Mina i Zeta, dues pallasses presumides amb ànima d’aventureres, són reclutades per a la missió espacial de les seues vides. L’espai exterior serà per a elles una gran font d’aprenentatge, visitaran els planetes, coneixeran un altre món i a uns personatges molt peculiars… Elles seran les encarregades de recuperar un objecte molt volgut per Saturn, que li ha sigut robat… o potser no. Ajudaran a aquest planeta neguitós? O s’aniran a dormir d’una tirada?

La companyia HuiTTeatre va ser fundada per les actrius Mariló Tamarit i Asun Cebrián, ambdues amb una llarga trajectòria en el món del teatre infantil i del clown. Posteriorment es va unir Mariví Corella com titellaire. A partir d’aqueix moment apostaran com a companyia pel teatre familiar utilitzant diverses disciplines com són les marionetes, la música, el teatre d’ombres i el món màgic del pallasso.

En 2012 estrenen la seua primera obra Mina i Zeta canvien de planeta amb la qual recorren la Comunitat Valenciana. Enguany HuiTTeatre ha estrenat el seu següent aventura La Gran Recepta de Mina i Zeta on ambdues pallasses hauran de fer-se càrrec del Caldito Feliç, un restaurant una miqueta peculiar.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!