Els dissabtes en la Sala Zona 3 tenen màgia, contacontes, teatre i circ

magic luis magia sala zona 3 espaim menut

La Sala Zona 3, situada al carrer Bisbe Salines 3, continua impulsant una programació estable dirigida al públic familiar cada dissabte amb propostes de màgia, acrobàcies, contacontes, teatre,…; a més dels diferents cursos i els espectacles pensats per al públic adult. A més, aquesta temporada la Sala Zona 3 porta una novetat més, i és que duplica les sessions de cada espectacle, facilitant que les famílies puguen escollir entre la passada del matí a les 11.30 o el de la vesprada a les 17.30. Hi ha que marcar els pròxims dissabtes de novembre i desembre en el calendari amb propostes que despertaran les rialles i la imaginació de tota la família.

Tot açò sense oblidar la recent incorporació de Zona 3 a la XXIII Mostra de Teatre Reclam amb la proposta de teatre reduït La máquina de la soledad (25, 26 i 27 de novembre). És necessari reservar per a qualsevol dels espectacles. T’expliquem què passarà en la Sala Zona 3:

THE AUDITION (AUDICIÓN) |14 NOVEMBRE

Hi ha un càsting per a El lago de los cisnes, i qualsevol ballarina estaria disposada a tot per a aconseguir aqueix paper. En aquest cas, seran dues ballarines les que es batran entre elles per a demostrar qui mereix portar-se el protagonisme. Sense cap tipus de compassió… The Audition, que compta amb el premi ADFestival de Molina de Segura, és una proposta de circ i acrobàcies que porten Alba Blanco i Xavi Castelló, de Xa! Teatre, a Sala Zona 3.
Aportació: 4 euros

MAGICLUIS EL MAGO |21 NOVEMBRE

No és la primera vegada que MagicLuis el Mago passa per la Sala Zona 3, però aquesta vegada ho fa amb un nou espectacle: Vive la magia. Màgia per a tots els públics, perquè xiquets i adults se sorprenguen i fascinen amb els seus divertits trucs.
Aportació: 4 euros

DE JOC A JOC |12 DESEMBRE

La companyia Teatre-T, que ja ha passat per la sala amb altres espectacles, explicarà la història de dos amics inhàbils es troben en un espai , que descobreixen de casualitat, comencen a jugar inventant les històries més divertides i sorprenents, competint un amb un altre ens porten a jocs sense fronteres… Titelles, màscares, objectes i actors provoquen la nostra imaginació. Entra i juga.
Aportació: 4 euros

TARAMBANA & CIA |19 DESEMBRE

El professor Tarambana és un famós contacontes que va per tots els pobles narrant les seues històries. Li acompanya Trasto, un curiós personatge que li ajuda a escenificar els contes. Els dos narraran la història de La princesa de Riuiballa, una preciosa joveneta a la qual el seu pare, el rei, obliga a anar-se de palau a la recerca d’un príncep amb el qual casar-se i poder heretar el seu regne. Al llarg de la seua cerca es trobaran amb fabulosos i eixelebrats personatges que li ajudaran a conèixer al seu príncep… o almenys ho intentaran. Espectacle de contacontes divertit amb música i ball, que el propi públic interpretarà. Tot açò amb el segell de Splai Teatre.
Aportació: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Els dissabtes en la Sala Zona 3 tenen màgia, contacontes, teatre i circ

  1. Pingback: Yei Yi & Co con María Padilla y Juan Cortés con Niño de Aurora cierran el año en la Sala Zona 3 | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!