Sonolab impulsa un espai per a públic infantil amb Las Auténticas i els combos de Mondo Ritmic

Lasautenticas_fecstival

L’Espai Jove de Vila-real es convertirà en un laboratori de música i punt de trobada professional els pròxims 18 i 19 de desembre. Es tracta de la segona edició de Sonolab, una iniciativa que impulsa diferents activitats relacionades amb el món de la música. Xarrades i taules redones amb professionals del sector en les quals es parlarà de música electrònica i música en cinema i televisió, entre altres, junt amb els sets en directe de Pascal Kleiman, Saltim Bang Kids, Crossfyah o Beatlabs i els directes de Zambra Flamenca o la demostració de caixes flamenques són algunes de les opcions musicals que passaran per Sonolab. Sense oblidar tampoc el lliurament dels Premis a la Trajectòria de la Música i els Espectacles.

En aquesta segona edició Sonolab també pensa en el públic infantil, i promou el dissabte 19 al matí (a partir de les 10.00 en l’Espai Jove) un espai amb programació especial sota el nom de Sonolab Kids. Per a tots els públics i amb entrada lliure.

Una xarrada-taller d’efectes sonors per al cinema infantil a partir del com ells i elles mateixes podran investigar i participar i l’exhibició del combo infantil de l’escola de música Mondo Ritmic, amb Crew, Enbless, The Buffs, Petazetas i Rockin Team. I, finalment, la particular banda tribut a Los Auténticos, mític grup castellonenc, format, precisament, per les més xicotetes de la família Morcillo i Juanki Tomás. Las Auténticas, una proposta que està sent tota una sorpresa en directe i que últimament no para, tancaran la programació de Sonolab Kids a les 11.45 amb un concert.

_foto de portada Las Auténticas en FeCStival, por FeCStival

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!