Bagatge 2016. El teatre invadix Betxí

wilbur

El festival de teatre Bagatge de Betxí compleix 18 edicions i celebra la seua majoria d’edat ampliant la seua programació, amb un munt de propostes de teatre de sala i de carrer i de forma independent, ja que fins ara el festival sempre se celebrava durant les festes de setembre de Betxí. Serà els dies 11 i 12 juny, amb un breu aperitiu el divendres 10 amb un espectacle itinerant per les aules de la mà de La Troupe Malabó, impulsors de la cita.

Són moltes les propostes per a públic familiar que porta un Bagatge que invadirà les places Major, Sant Joan, La Pietat i La Puríssima, el Pati Palau, l’Auditori i el hall de l’Auditori i la biblioteca. Tot amb entrada lliure.

Entre els protagonistes d’aquesta edició, trobem noms com el de Jes Martin’s amb Naúfrago, una proposta de teatre gestual, humor i doble dosi de positivitat i tendresa per a explicar la història de Martín, algú convertit en un nàufrag d’aquest món en el qual ningú escolta el que té al costat. Però, açò sí, ell arriba disposat a salvar-nos de la soledad.

Humor, acrobàcies i amb la ferma promesa de deixar-nos amb la boca oberta, Wilbur amb Piensa en Wilbur, un espectacle sorprenent. Combinant malabars, música i clown, Máximo Óptimo, un show que aprofundeix en un nou concepte d’humor i circ a partir de la combinació de diferents tècniques i disciplines. I, finalment, la companyia Artlequin amb Tentación divina per a compartir la història de Mercuri, un àngel despreocupat, alegre i ingenu que baixa a la Terra per primera vegada i s’haurà d’enfrontar a un munt de coses que no coneix… A més, Mercuri sempre va acompanyada d’una maleta roja plena de coses, que es convertirà en el fil conductor de l’espectacle.

Bagatge tancarà el seu 18 edició en l’Auditori amb el concurs de de clown, en el qual participarà Desincronacidas, Sonso Clown, Joan Manuel Gurillo, Marc Helbo i Arritmados. Però hi haurà més, com les propostes de microteatre que Teatre de*Caixó portarà al jardí de la biblioteca el dissabte 11, amb funcions de 18.00 a 21.00, amb una reflexiva: Artistótil i Batman, un encontre banal (i que va deixar fascinats als nostres companys de Nomepierdoniuna en la primera edició de la Fira de Teatre Breu La Ravalera, com expliquen ací). També hi haurà música, i és que el grup Gener serà l’encarregat de tancar la primera jornada de Bagatge.

DÍPTICO CONTRAPORTADA BAGATGE 2016

_foto de portada Wilbur

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Bagatge 2016. El teatre invadix Betxí

  1. Pingback: Espai Menut | Teatro gestual, títeres y 'conciertos animados' en la Mostra de Teatre Capsigrany de Vilafranca

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!