Teatre gestual, titelles i ‘concerts animats’ en el Capsigrany de Vilafranca

naufrago

És una de les grans cites amb el teatre. Es tracta de la Mostra de Teatre Capsigrany de Vilafranca, que celebra la seua dissetena edició del 10 al 12 de juny. Un total de huit espectacles donen forma a la programació d’aquest 2016, que es divideix entre espectacles en el carrer i el poliesportiu (amb entrada lliure) i en la sala Carles Pons de la Casa de Cultura.

Entre les propostes dirigides per a públic familiar i infantil, trobem a la companyia Peus de Porc amb A la taula! Espectacle de titelles en el qual sembla que la història canvia per complet, ja que ara els porcs són els que mengen humans… O no?

També El Pot Petit amb Rialles, un espectacle increïblement divertit en el qual ballaran, riuran i cantaran. I és que, El Pot Petit, es converteix en un xou en format de concert amb animació i titelles. I, des d’una altra galàxia, visita Vilafranca la companyia Scura Plats amb Satsuma 3.0, una nova peça itinerant sobre xanques amb malabarss, acrobàcies i contacontes. També estarà Jes Martin’s amb Náufrago, proposta de teatre gestual que ens omplirà de positivitat i esperança; i que també estarà en el festival de teatre Bagatge de Betxí.

Cal tindre en compte que la programació també té algunes propostes per a públic adult, com les quals porten les companyies Inànimes, Cashlada Teatre i Teatre Meridional (apta per a públic adolescent), i com especifiquem a continuació en la programació. A més, Capsigrany també proposa la batucada que forma Asprona Timbals, una batucada que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món de la música.

>>Programació XVII Mostra de Teatre Capsigrany

Divendres 10
22.20. Casa de Cultura. Inauguració de la Mostra
22.30. Casa de Cultura. Jes Martin’s: Náufrago

Dissabte 11
12.00. Casa de Cultura. Cia. Peus de Porc: A taula!
17.45. Plaça Blasc d’Alagó. Asprona Timbals: Batucada (entrada lliure)
19.00. Casa de Cultura. Cashlada Teatre: Two ladies…or not two ladies (+18 anys)
23.00. Poliesportiu. Inànimes Cia: Inànimes (+18 anys)

Domingo 12
16.30. Plaza de Blasc d’Alagó. Asprona Timbals: Batucada (entrada lliure)
17.00. Plaza de Blasc d’Alagó. El Pot Petit: Rialles (entrada lliure)
19.00. Casa de Cultura. Teatre Meridional: Els esclaus dels meus esclaus (+15 anys)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!