Un taller de circ i titelles en el mes de juny de la Fundació Caixa Castelló

taller circo2

Conèixer el circ des de dins i fins i tot formar part d’ell. La Fundació Caixa Castelló impulsa l’origina taller infantil Una mirad artística al circo. Aquesta iniciativa, capitanejada per l’actor i animador Nouredine el Attab i el seu equip, arriba amb l’objectiu de donar a conèixer el circ des de diferents perspectives mentre es diverteixen i, alhora, desenvolupen la seua personalitat i creativitat.

Una mirada artística al circo divideix el seu programa en quatre tallers diferents: un taller de música, en el qual construiran els seus propis instruments a partir de material reciclat, dansa, interpretació i expressió corporal. Cada xiquet o xiqueta podrà escollir un o dues d’aquests quatre tallers.

L’activitat es desenvoluparà del 5 al 8 i del 12 al 15 de juny, dividint el seu horari en dos grups, un a les 17.30 i un altre a les 18.45. Està dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys i és gratuït, però és necessari inscriure’s prèviament. El propòsit final és que, amb cadascuna d’aquestes eines i tècniques desenvolupades durant els tallers, siguen els propis alumnes i alumnes les encarregades de mostrar el seu propi espectacle circense. Un circ protagonitzat per xiquets i xiquetes que tindrà lloc el 17 de juny en la Sala San Miguel de Castelló (18.30).

mina y zetaLa Fundació Caixa Castelló continua amb la seua programació dins del Cicle Cuencuentahucha i proposa dos espectacles per al mes de juny; tots dos es desenvoluparan en el Saló d’Actes de l’Edifici Guardiola a les 18.30, i seran amb entrada lliure.

La primera història que coneixerem serà la de La gran receta de Mina y Xeta de HuiTTeatro, el 3 de juny. La història de dues eixelebrades cuineres que, combinant el clown amb la música, les titelles de guant i el teatre d’ombres xinesa, explicaran el valor del menjar sa, amb moltes dosis de fantasia i imaginació. El 10 de juny li tocarà el torn a l’espectacle de titelles de Projecte Caravana, La princesa o según cómo se mire, una interessant proposta que reflexiona sobre la importància del respecte i el dret al joc en la infància.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!