Arts escèniques a l’estiu amb el Festival de Teatre i Biblioteca del Mar de Benicàssim

TomSa2

Tres obres de teatre i una proposta de dansa. Així és la XXVI edició del Festival de Teatre i Biblioteca del Mar, amb seu en el Teatre Municipal de Benicàssim. Arts escèniques pensades per al públic juvenil i familiar. Quatre peces amb les quals poder viatjar a altres mons i entendre el que estem vivint. Les quatre obres es desenvoluparan durant els mesos de juliol i agost, amb dues peces cada mes. L’entrada per a cada obra és de 3 euros.

La Teta Calva: Las aventuras de Tomasa Sawyer |06 juliol

Coneixerem a Tomasa Sawyer, una xiqueta que se sent lligada, atrapada, per les normes de la societat. Normes que limiten la seua llibertat i les seues ganes de volar. Tomasa se submergirà en una aventura plena de misteris, però no estarà sola, l’acompanyaran diferents personatges amb els quals aprendrà el valor de l’amistat. Una obra per a no deixar mai de jugar, ni xiquets ni els que ja no són tan xiquets.
Hora: 20.00
Edat: a partir de 7 anys

Tof Theatre: Dans l’atelier |19 juliol

Com va prenent forma una titella? Ens endinsem per complet en el treball des de zero de com una titella comença a cobrar vida. Des de la forma fins a cadascun dels elements que ho componen. Sense paraules, però amb molt amor en un espectacle de grandària reduïda que connecta en primera persona amb el públic.
Hora: 19.00, 20.00 i 21.00
Edat: a partir de 7 anys

Nacho Diago: Viaje a la Luna |10 agost

Tant de bo algun dia algú ens diga que podem viatjar a on vulguem, que tan sol hem de demanar-ho. Tal vegada el dia ha arribat. Perquè ens anem a l’espai. Una proposta increïblement participativa, apta per a tota la família i que es val del teatre per a crear un món en el qual sembla que trepitjar la Lluna és possible, i en el qual tan sol és necessari jugar i somiar.
Hora: 20.00
Edat: per a tots els públics

La Coixa Dansa: Desgel |24 agost

Cada acció pot marcar el rumb de les coses. Niña Esquimal ho sap molt bé. Ella és la protagonista d’aquest espectacle de dansa amb el qual, a més de conèixer a Niña Esquimal, el públic també formarà part de la seua història i les seues aventures per a evitar que el món s’enfonse. Perquè tot el que fem avui pot marcar el matí, i col·laborant és com millor s’aconsegueixen les coses.
Hora: 20.00
Edat: a partir de 5 anys

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!