La segona edició del Festival Arrankapins pensa en el públic familiar

Ramonets 1

Els dies 21, 22 i 23 de juliol, el Parc del Pinar del Grau de Castelló es transforma en un espai per a grans i xicotets on gaudir de música en directe, tallers, circ, contacontes, concerts en família, market solidari i espai food trucks. Durant tot el dia amb accés gratuït. Tot açò està inclòs en la programació de la segona edició del festival Arrankapins (pots consultar la programació completa i els horaris en aquest article de Nomepierdoniuna), organitzat per l’Ajuntament de Castelló a través del departament de Cultura i El Caiman Produccions, amb la col·laboració del festival Rototom Sunsplash. Excepte el divendres, que començarà a les 20.00, les altres jornades hi haurà sessió matinal, pensada especialment per a ser gaudida en família, amb inici a les 11.00.

Aquesta segona edició està pensada especialment per a ser gaudida en família. Per aquest motiu s’ha preparat un bon nombre d’activitats indicades per als més joves. Fins i tot s’ha creat l’Espai Famílies Bufanúvols, on a més de la programació d’activitats es podrà jugar amb altres assistents al festival.

El dissabte 22 arrancarà a les 11.00, amb una sessió que inclourà un taller de circ infantil -aconsellat entre 3 i 12 anys- destinat a millorar la coordinació, al mateix temps que s’aprenen tècniques de malabars, acrobàcies i equilibris. Serà possible també escoltar contes d’Àfrica en boca de Boniface Ofogo I hi haurà un concert molt especial a càrrec de Marcel El Marcià, qui ha arribat d’un planeta llunyà a la Terra i vol quedar-se guanyant-se al públic amb cançons que poden ser corejades i ballades.

A la mateixa hora començarà el diumenge 23, amb sessió de circ amb The Troupers, tres artistes que ofereixen la seua particular gamma de malabarismes, acrobàcies, i també saben ficar-se en la pell de pallassos i de domadors sense animals. I del circ al rock and roll, el de Ramonets, amb les seues versions dels Ramones adaptades a un públic més jove de l’habitual, animador inclòs. Ja a la vesprada, a les 18.00, Microguagua també oferirà un concert pensat per a ser gaudit per públic de totes les edats amb la seua power reggae.

The troupers

A més, zona food trucks i zona market

Menjar serà possible sense eixir del recinte. Amb aquesta finalitat s’instal·laran food trucks de diferents estils gastronòmics capaços de satisfer tots els gustos. Bikingo! oferirà sandwiches de sabors nòrdics i fumats amb diferents salses casolanes. Yummy! World Flavours es decanta per menjars de diferents punts del món (nord-americana, asiàtica, africana, italiana…) adaptades al gust mediterrani. A Veneçuela remet La Cachapera, on no faltarà, com no, la cachapa, menjar típic del seu país. Les postres és l’especialitat de la Cafetera Viajera, amb els seus batuts de gelats, frappe, smoothie.Els Rambla són uns enamorats del Dinner nord-americà, amb els seus frankfurts, pikanwurt, moruna o la botifarra catalana. Més de vint anys acumula la Pizzeria Flotant pels festivals amb la seua oferta de pizzes artesanals. La decoració de Wings recorda als anys 50 nord-americans i no falten les alitas de pollastre. No faltarà tampoc menjar vegetarià i vegana per a qui ho desitge.

També serà possible trobar productes d’artesania, discos, objectes infantils i llocs solidaris en la zona Market. Una variada oferta per la qual curiosear i adquirir objectes que de ben segur seran un bon regal per al comprador.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!