5 plans per a un Nadal amb xiquets

ACDC

Teatre, circ, música, tallers i fins a un mercadillo nadalenc. Hem recopilat alguns dels molts plans que podràs gaudir amb xiquets i xiquetes aquest Nadal a Castelló.

1. En Nadal, al Teatre del Raval

Nadal al Raval és un cicle que proposa, del 27 al 30 de desembre en el Teatre del Raval, diferents propostes de teatre, dansa, titelles i circ dirigides al públic familiar i infantil. Un total de quatre propostes d’arts escèniques a les quals donen forma conegudes companyies com a Marea Dansa, La Pedrera, Projecte Caravana i La Troupe Malabó. Històries que parlen de valors, històries i riures. Pots consultar la programació detallada en aquest article.

2. Cantant amb AC/DC en La Vall d’Uixò i d’aventures per la Selva en el Grau de Castelló

Dos espectacles recomanables per a gaudir de la música i del teatre durant les vacances de Nadal. D’una banda, l’Auditori de la Vall d’Uixò recupera l’essència i la música d’un dels grups més icònics del rock internacional, AC/DC, amb un concert fet a la mesura per al públic infantil de la mà de Thunderstruck el 3 de gener.

Mentre, en la Sala Opal del Grau de Castelló el 26 de desembre, xiquets i xiquetes es retrobaran amb la coneguda historia de El libro de la Selva. Cançons, riures i balls per a conèixer la història de Mowgli i el seu viatge al costat de l’ós Baloo i la pantera Bagheera.

3. Arranca 2018 amb el millor circ

Dos dies, 3 i 4 de gener; dos escenaris, les places Major i del Mercat; i cinc companyies de circ, La Troupe Malabó, Xa Teatre, Circ L’Espina, Cris-is i Passabarret. El cicle Nadal de Circ acosta el circ al públic infantil i familiar els primers dies de 2018.

4. Christmas Wish, el mercat nadalenc de Castelló

Mercadillo, food trucks, zones de descans, una programació amb música en directe i punxades, tallers infantils i una pista de gel. El mercat nadalenc de Castelló Christmas Wish, organitzat per l’equip de So Lovely Pop Up Store i que es troba en l’Antic Recinte del Mercat del Dilluns, presenta una infinitat d’activitats perquè el nadal tinguen un valor afegit. Romandrà obert fins al 7 de gener.

5. Tallers infantils, el joc de Castelló en el carrer, cinema, fires infantils,… I més!

Els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, les places Major i Santa Clara, alternativament, albergaran diferents tallers pensats per al públic infantil. Una programació que es compaginarà amb l’activitat joc de Castelló en el carrer, els dies 23, 27, 28 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener en la plaça Major i plaça Santa Clara.

Més activitats durant el Nadal. Cinema en el Teatre Municipal de Benicàssim amb Deep, el pulpo (del 26 al 28 de desembre) o el cicle de cinema infantil del Casal Popular de Castelló, la presentació del llibre infantil La ratita presumida en la Llibreria Babel (27 desembre) o la Fira Infantil i Juvenil de Nadal en La Pèrgola. Consulta l’agenda de Espai Menut para no perdre’t cap pla aquest Nadal.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!