Valors, històries i rialles en el Nadal al Raval

cf03928e55cde6f592313079191d37ac_thumb

Dansa per a posar-nos en el lloc d’aquelles dones que es van atrevir a lluitar contra el vendaval a través de la història de la primera dona pilot que va creuar l’Atlàntic, l’obra de Gloria Fuertes a través d’una proposta multidisciplinària, teatre de titelles per a reflexionar sobre els rols i circ i riures per a convertir-nos en súper dones. Quatre propostes d’arts escèniques dirigides al públic familiar i infantil donen forma al cicle Nadal al Raval, que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre en el Teatre del Raval a les 18.00.

Cia. Marea Danza: Amelia, ¡que no te corten las alas! |Dimecres 27

Proposta que acosta el flamenc a la creació contemporània. Amelia, ¡que no te corten las alas!, és la història d’una dona que es proposa veure el món sota els seus peus. De xicoteta somiava amb ser un avió, un ocell, un núvol,… La història de tantes dones que agiten les seues ales contra el vendaval. Un espectacle de dansa que porta a escena la història d’Amelia Earhart, la primera dona que va creuar l’Atlàntic pilotant un avió.
Edat: tots els públics
Durada: 30-60 minuts
Preu: 4 euros

Cia. La Cantera: Deambulantes o la verdadera historia de la poeta errante |Dijous 28

L’obra i vida de Gloria Fuertes és el germen d’aquesta obra de teatre infantil i familiar escrita per Marta Explica i Esther Ramos. Un espectacle en el qual l’actuació, el treball amb objectes i la música en directe es combinen per a explicar una història que fomenta valors com l’amistat i el treball en equip al mateix temps que potencia el desenvolupament de les capacitats i inquietuds personals.
Edat: de 5 a 12 anys
Durada: 50 minuts
Preu: 4 euros

Cia.Proyecto Caravana: La princesa o no |Divendres 29

Espectacle de teatre de titelles que sembla l’inici d’una vella història en la qual cada personatge té el seu rol i guió des de fa temps. Però si un d’ells canvia el rumb, els altres perdran els papers i hauran de trobar el seu nou lloc.
Edat: a partir de 3 anys
Durada: 48 minuts
Preu: 3 euros

Cia. La Troupe Malabó: Súper Dona |Dissabte 30

Juliana, una netejadora de característiques extravagants, beu un estrany elixir amb el qual es converteix en Súper Dona. Una antiheroína que compartirà amb el públic les seues històries i mostrarà els seus poders màgics.
Edat: de 6 a 12 anys
Durada: 55 minuts
Preu: 3 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Valors, històries i rialles en el Nadal al Raval

  1. Pingback: Espai Menut | 5 planes para una Navidad con niños

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!